KoJe reLigiJe ili KulTove ne VoliTe i zaSto ???

Peruzzi:
@pobunjenik

никад кинез, енглез и абориџин неће исто да схватају живот и да га живе на исти начин.

...

исто као што мени никад неће бити јасни они тибетански трипови са јогом, медитацијом и тако то.

То је зато што нису све расе створене на исти начин, нити сви имају исте творце. Али, то је друга прича.

Наравно да ти никада неће бити јасни тибетански начин живота, и није ни предвиђено да ти буде јасан. Најсмешније је кад неки Европљанин или Американац покушава да имитира Тибетанце и њихове обичаје. Да ли је вама мало чудно што тај народ живи на - 50 степени, на 5000 метара надморске висине, и храни се ко-зна-чиме? Једноставно, они су испрограмирани на такав живот и такве услове, и ми са том причом немамо везе. Већ сам једном рекао да смо из сасвим другог контекста.

Banshee:
e da znas da i ja jedva cekam taj bozic da vidim sta ce to da se desi sa pobunjenikom

Са Побуњеником се ништа неће десити, али ти боље води рачуна о томе шта ће се с тобом десити, тј. како ћеш преболети мој одлазак.

Ne volim satanizam, hriscanstvo i islam.....
Prvo - zato se je zaludan i besmislen
Drugo - zato sto su velliki manipulatori i zato sto su okrutni unistitelji svega sto im smeta
Trece - zato sto su fanatici

No, ljude ne delim po tome kojoj religiji pripadaju, tako da nemam nekih predrasuda vezanih za to. Jedino mogu slobodno da kazem da prezirem 'mocne' ljude koji uzivaju neki polozaj zbog vere i religije.....

Back