D1cA
Zainteresovan član
- Poruka
- 216
Na primer ja
zamolim za neku malu uslugu, a onda pozovem na piće da se zahvalim...ako prihvati, počelo je... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o paaa fraeru asi namazanNa primer jazamolim za neku malu uslugu, a onda pozovem na piće da se zahvalim...ako prihvati, počelo je...
![]()
Ja uglavnom kad spazim lijepu curu, gledam je neko vrijeme da i ona primijeti da je ja gledam. Zatim posaljem jednog mog druga da joj kaze da mi se dopada. Moj drug ugovori sastanak i tako se upoznamo.
Na primer jazamolim za neku malu uslugu, a onda pozovem na piće da se zahvalim...ako prihvati, počelo je...
![]()
Ja uglavnom kad spazim lijepu curu, gledam je neko vrijeme da i ona primijeti da je ja gledam. Zatim posaljem jednog mog druga da joj kaze da mi se dopada. Moj drug ugovori sastanak i tako se upoznamo.
Na primer jazamolim za neku malu uslugu, a onda pozovem na piće da se zahvalim...ako prihvati, počelo je...
![]()
![]()
bosanski - jes nekad ljubila bosanca? BA?
vickasto - kakvu voliš kafu ujutru?
šmekerski - aj pređemo na deo kad ja palim cigaru
bosanski - jes nekad ljubila bosanca? BA?
srednjoškolski - ajd da učimo zajedno.....
studentski - spremam ispit iz seksualnog - jel možeš da mi pomogneš?
seoski - imam 5 jutara zemlje i 100 krava, al nijednu ovcu - zainteresovana?
popovski - imam ključ do raja, oćeš da ga vidiš?
menadžerski - objasniću ti osnove ekonomije - čula si za penetraciju?
policijski - pušenje ili privodim zbog prostitucije.
sujeverno - razbio sam ogledalo, sad moram da pojebem za sreću.
zlatna ribica - ispuniću ti tri želje - bićeš jebana, bićeš jebana, bićeš jebana.
![]()