- Poruka
- 24.669
I pracka M75sklj zna da bude opasna ....... narocito ako dobro ciljas, a nije ni skupa .......![]()
kucna izrada...oko sokolovo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I pracka M75sklj zna da bude opasna ....... narocito ako dobro ciljas, a nije ni skupa .......![]()
Tetejac!Busi bate samo tako!![]()
Zbrojevka 7.65 radjena po licenci berrete... vrlo sam zadovoljan
i ako moze bez verskih i rasnih netrpeljivosti. tolerancija
Za samoobranu (teško je biti dalmatinac u zg-u) je ova stvar bogomdana http://www.suzavac-argus.com/palice/gbb6010.gif i to ovaj srednji model. Treniram tajlandski boks ali ne bih se usudio ni podići glas na nekoga s ovom stvari...jednostavno, jedan dodir i kost puca, nema nikakvih blokada.
A moje prvo lovačko oružje koje namjeravam kupiti sad na proljeće je karabin, sauer waffen, model 202, u standard verziji s debljom cijevi dužine 56(30-06)ili60 cm, nisam se još odlučio za kalibar, 30-06 ili 7 remington magnum a jako me privlači 300winmag ali razmislit cu još.
Cuvaj ih dobro .......... pazi sta sa njima grizes - kada grizes ...![]()
Jel zna neko kako se moze prepraviti automatska puska na poluautomatsku?
Moj je pravljen valjda za U.S?!Pise na njemu Rocky River Ohio......E sad ako sam lupio,lupio sam....Kolega kako ide nabavka municije?Nisam uzimao ima jedno 3-4 godine,gde je kupujes?Posedujem 40 S&W 10mm ( pravljen za IZRAELSKO trziste )
NAJLEPSI NA SVETU. DWM_4_inch_Navy_Luger_859.jpg
Medjuzvezdani konvertor Mk I extra stvar samo što ne mogu da pucam iz njega jer mu treba jedno 50 Djerdapovih radnih dana da bih se napunio.
Koje oruzje posjedujete i koliko cesto imate gadjanje? Koje oruzje biste voljeli da imate a niste u prilici?
Posedujem 40 S&W 10mm ( pravljen za IZRAELSKO trziste )