Које обећање грађанима од стране Запада је испуњено ?

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
аутроска тема

Ускоро ће 5 .Октобар , па само да питам које је обећање испуњено грађанима Савезне Југославије ..упс ..чек ...хммм (
(Дошло је то малог техничког проблема нека свако изабере име своје државе )

Исто тако , ако могу да питам , како то да Србија није одмах ушла у ЕУ после изручивања Генерала Младића Хашком трибуналу ?

Све нека велика обећања су била од стране Запада ..

Када ти ђаво нуди да му продаш душу ,он нуди ти куле и градове , огромна богатства , али када душу продаш ништа од тога не видиш и ти будеш у дужничком ропству а твоја душа припада другоме .

Тако и са државом , када ти Запад нуди куле и градове и ти пристанеш , ти будеш у дужничком ропству а твоја држава више не припада теби

кад све пресабере и преиспита човек , може се казати да смо не дај Боже преварени од стране Запада ..због тога питам .

Naša zemlja je suverena država, ima svoje zakone, svoj Ustav, svoje institucije.
Srbija je dužna, a i zaslužila je da se odbrani od invazije koja joj je pripremljena kroz razne oblike subverzije.
A građani su dužni da znaju da učešćem u subverziji kojoj je cilj spoljna dominacija nad njihovom zemljom, odnosno okupacija njihove zemlje, snose istorijsku odgovornost za ukidanje prava svojoj zemlji da postoji, ali snose odgovornost i za gubljenje kontrole nad sopstvenim životom.
Prepuštajući svoju zemlju drugima, tuđoj volji, prepuštajući isto tako tuđoj volji i sopstveni život i život svoje dece. I mnoge druge ljude.
Smatrao sam kao svoju dužnost da upozorim građane naše zemlje na posledice aktivnosti koje finansiraju i podržavaju vlade zemalja NATO alijanse. Građani mogu da mi veruju i ne moraju da mi veruju. Moja je želja da se u moja upozorenja ne uvere kasno, da se ne uvere tek onda kada bude teško da se isprave greške koje su građani u svojoj naivnosti, površnosti ili zabludi sami učinili.

Ma sada pricam kakva bre JUGOSLAVIJA?
pa to ti kazem kakva sad imaju realno prava a kakva nisu imali onda?
e jebbo ti to kad je najvece dostignuce evropske demokratije za 21 godinu posle 5. oktobra - gejevi pa gejevi samo se o njima prica, oce sad i da se vencavaju pa ce i decu da usvajaju. jel smo zato jurisali na Skupstinu (ja jesam). sve najgore smo dobili i od velikog EUropejca, zahvaljujuci samo njima, postao sam veliki anti EU (ne antievropljanin).

Ma sada pricam kakva bre JUGOSLAVIJA?

Савезну Републику Југославију којоју је Запад обећао увести у међународне организације , само да се сруши покојни председник ..

На ту Југославију мислим.

SAD vec dugo sa možda izuzetkom samog Trampa u vreme dok je bio predsednik,retko baratuju pojmom suverena država kad je reč o drugima .Kad govore o manjim državama kao što je Srbija oni koriste termine kao što su lokalna uprava .
Oni sebe opažaju kao pobednika u trećem svetskom ratu koji se zvao Hladni rat što i jesu a iz njhove pobedničke perspektive nema mesta za druge suverene države.Izuzetak je verovatno Kina jer je Kina prevelik zalogaj .Amerika ne poštuje ni ugovore koje je potpisala.Ono što je bio Sovjetski Savez za istočnu Evropu i neke druge delove sveta to su danas SAD za dobar deo sveta .Razlika je u tome što su SAD demokratska zemlja koja poštuje ljudska prava svojih stanovnika.

Могу ли некога да питам , мислим овако јавно:" Где нам је држава ?"

Држава којој је Запад обећао куле и градове Савезна Република Југославија
Obećali su ukidanje sankcija i ispunili su to obećanje.Ništa drugo dobro po nas nisu ni obećali.

Obećali su ukidanje sankcija i ispunili su to obećanje.Ništa drugo dobro po nas nisu ni obećali.

Није баш тако , обећали су они увођење у међунардоне институције СР Југославије , плате од пола милиона , предиван живот за грађане СР ЈУгославије ...

али ваљда пошто некако нестаде СР Југославија којој су свашта нешто обећали , укључијући и опстанак , онда нам изгледа не дођу ништа...

како она бајка са ђаволом на почетку теме ...

Није баш тако , обећали су они увођење у међунардоне институције СР Југославије , плате од пола милиона , предиван живот за грађане СР ЈУгославије ...

али ваљда пошто некако нестаде СР Југославија којој су свашта нешто обећали , укључијући и опстанак , онда нам изгледа не дођу ништа...

како она бајка са ђаволом на почетку теме ...
To su obećavali Zoran Živković,Miroljub Labus,Mlađan Dinkić Albijanić,Nada Kolundžija.Čedomir Jovanović i ostali domaći prevaranti.Zapadnjaci su samo obećali ukidanje sankcija i ništa više.

аутроска тема

Ускоро ће 5 .Октобар , па само да питам које је обећање испуњено грађанима Савезне Југославије ..упс ..чек ...хммм (

Исто тако , ако могу да питам , како то да Србија није одмах ушла у ЕУ после изручивања Генерала Младића Хашком трибуналу ?

Када ти ђаво нуди да му продаш душу ,он нуди ти куле и градове , огромна богатства , али када душу продаш ништа од тога не видиш и ти будеш у дужничком ропству а твоја душа припада другоме .

Тако и са државом , када ти Запад нуди куле и градове и ти пристанеш , ти будеш у дужничком ропству а твоја држава више не припада теби

кад све пресабере и преиспита човек , може се казати да смо не дај Боже преварени од стране Запада ..због тога питам .
Za sada smo od Zapada dobili "Special Tool to stear our own eyes"

аутроска тема

Koja su obecanja data od strane zapada, kada i gde?

Back