Koje marke ssd-a kupiti 🙋

Само да остане записано San Disk флешеви су смеће, покајао сам се што сам купио њихов флеш.
То је сада WD.
890737.jpg

A OVO je pravo smece-najnoviji disk kupljen pre par dana(ali-kol'ko para tol'ko i muzike pa neka ga...:))
Pogledajte prilog 1323226
Добро је за усб кључ… но ту је проблем што кратко издрже ако их прикачиш као обичан диск.
Прикачио сам на рутер један и за два дана је цркао...

Добро је за усб кључ… но ту је проблем што кратко издрже ако их прикачиш као обичан диск.
Прикачио сам на рутер један и за два дана је цркао...
Da li ti citas sta pise?
Iznad sam okacio DVA druga USB....flesha, memorije, sticka, kakkogod zelis da ih nazoves. I oba su DRASTICNO BRZA od ovog treceg. Jel treba i njih zaista da slikam da bui shvatio?
Da nacrtam
1 je Sandisk Extreme od 64 Gb, star 5 + godina
2 je Sandisk Ultra od 16 Gb, star ne znam dve tri godine
treci je Kingston"data traveveler Exodus Onyx 3.2 " od 64 Gb...bla bla...SMECE!
Ali je prvi placen u Nemackoj(onda doduse ) oko 55 evra, drugi ovde oko 20 evra a treci 509 din.
Ali nemojte mi pricati "Sandisk smece"kad je po mom iskustvu POJAM za Kingston(ovaj barem)

Sandisk Extreme go 3.1 - брзина пребацивања 3-5 мегабајта у секунди (не мали фајлови већ један већи фајл). Наплаћују скупо своје смеће.
Чекај! Колико си то дискова те марке имасо да би генерализовао став? Не постоји марка у којој се не деси грешка, НЕ ПОСТОЈИ!!!
И, сад ћеш ти, на основу једног диска, који можда не знаш ни да оптимизујеш, да тролујеш тему и да нас убеђујеш да не ваљају.
Окачио сам слику, ја имам два и оба раде ок! Колико их ти имаш?

Da li ti citas sta pise?
Iznad sam okacio DVA druga USB....flesha, memorije, sticka, kakkogod zelis da ih nazoves. I oba su DRASTICNO BRZA od ovog treceg. Jel treba i njih zaista da slikam da bui shvatio?
Da nacrtam
1 je Sandisk Extreme od 64 Gb, star 5 + godina
2 je Sandisk Ultra od 16 Gb, star ne znam dve tri godine
treci je Kingston"data traveveler Exodus Onyx 3.2 " od 64 Gb...bla bla...SMECE!
Ali je prvi placen u Nemackoj(onda doduse ) oko 55 evra, drugi ovde oko 20 evra a treci 509 din.
Ali nemojte mi pricati "Sandisk smece"kad je po mom iskustvu POJAM za Kingston(ovaj barem)
Ниси схватио, код усб флешки, није битно колко брзо раде, него колко трају...

Ne vidis ti nista. racunar podrzava SATA 3 naravno i nijedan od 3 uredjhaja nije SATA disk nego USB flesh memorija
Teмa je о SSD дисковима а не флеш меморијама!
Ако ти је до брзине, отвори се и купи, као ја, кућиште за дискове М.2 и цепај. Можеш бирати брзине и до 40mbps:
https://aliexpress.ru/item/10050026...w.productlist.search_results.2.744f4aa6m6QkHJ

Teмa je о SSD дисковима а не флеш меморијама!
Ако ти је до брзине, отвори се и купи, као ја, кућиште за дискове М.2 и цепај. Можеш бирати брзине и до 40mbps:
https://aliexpress.ru/item/10050026...w.productlist.search_results.2.744f4aa6m6QkHJ
Ako nisi primetio clan RIA77 je komentarisala Sandisk Extreme(koji je sto posto FLESH a ne SSD) Ja sam se samo nadovezao. Ja diskove uzimam po potrebi, imam i par HDD-ova od vise terabajta, M2SATA SSD, NVME....USB flesheva 3-4 kom...Zasad dovoljno. A to na linku izgeda zanimljivo ali zasad nemam potrebe za tim...

Ako nisi primetio-moj Sandisk Extreme em je najbrzi em najduze traje :rotf: :per: :rtfm:
Ко каже да је најбржи, када брзина зависи од много фактора?
Ево ти флешке са великом брзином, али готово дупло јефтиније: https://aliexpress.ru/item/10050045...w.productlist.search_results.1.2b154aa65yNwLw
У Русији, SanDisk флешка од 256гб кошта 5990 рубљи:
СД.PNG

А Orico, са Али склада у Русији, исто 256гб 3600рубљи:
ор.PNG

Sandisk Extreme go 3.1 - брзина пребацивања 3-5 мегабајта у секунди (не мали фајлови већ један већи фајл). Наплаћују скупо своје смеће.
Stave bafer od 2-3GB da bi zavarali alate za merenje brzine i onda svi pišu kako su super. Ako možeš zameni za Verbatim Store N Go 3.0. Provereno velike fajlove upisuju sa 25MB/s.

Stave bafer od 2-3GB da bi zavarali alate za merenje brzine i onda svi pišu kako su super. Ako možeš zameni za Verbatim Store N Go 3.0. Provereno velike fajlove upisuju sa 25MB/s.
Ne znam, ovaj je jako brz. A sa Verbatimom jesam imao dobro iskustvo cak i sa 2.0. Jedan disk sam poklonio nekom...Posle mi zao-nisam cicija ali sto to neko ne ceni, tu brzinu i pousdanost...

Ко каже да је најбржи, када брзина зависи од много фактора?
Ево ти флешке са великом брзином, али готово дупло јефтиније: https://aliexpress.ru/item/10050045...w.productlist.search_results.1.2b154aa65yNwLw
У Русији, SanDisk флешка од 256гб кошта 5990 рубљи:
Pogledajte prilog 1323275
А Orico, са Али склада у Русији, исто 256гб 3600рубљи:
Pogledajte prilog 1323277
1. Ne znam koji je odnos rublja/evro/dinar i ne pada mi na pamet da se zezam s time
2. To je verovatno SSD ali u formi USB sticka. Nesto slicno OVOME, verovatno:
https://www.aliexpress.com/item/32999553466.html?spm=a2g0o.productlist.main.5.4eb463c3pbMmVr&algo_pvid=4e22303b-50c8-499f-8bd3-852044648cc9&algo_exp_id=4e22303b-50c8-499f-8bd3-852044648cc9-2&pdp_npi=3@dis!RSD!2553.87!1889.61!!!!!@211bf4c516809567389917868d0748!12000022665198926!sea!SRB!1885927160&curPageLogUid=WpDi6fXfW0nm
3. Ovaj moj flesh je kupljen u Nemackoj ne secam se tacno pre 5 i vise godina-nije bilo isto kapacitet od 64 Gb ONDa i SADA(cene su pale naravno-sad je isti broj Gb jeftiniji logicno)

Зезнуо сам се, хтео сам први дан да рекламирам али ме продавац одговорио. Не могу да нађем гаранцију. Хвала у сваком случају.

Sinoć sam izvadio desetak raubovanih SSD-ova iz servera. Svi su 100% ispravni, ali svi imaju od par desetina do par stotina upisanih terabajta. Uglavnom Samsung PRO i EVO serija, 860, 870, Kao i Kingston 400, veličine od 500GB do 2TB.

Ne znam šta da radim s njima. :think:

Back