Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Kako te varaju? koliko ti traje garancija ?Ne volim da me varaju iz principa...
Sta ocekujes od jabuke da ti to traje 20 godina ?
Pa uvek kod njih postoji neka caka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako te varaju? koliko ti traje garancija ?Ne volim da me varaju iz principa...
To izgleda nije stiglo do rusijeКако не може да се замени, није ваљда интегрисан у матичну?
Гледам на руским сајтовима гомили дискова за ејпл. Рецимо, Samsung 970 EVO Plus 2Tb для MacBook кошта 55 890 ₽.
а такав за друге рачунаре, Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S2T0BW 2ТБ кошта 35 990 ₽.
Хардверски идентични, меморија V-NAND 3-bit MLC.
Pa ne znam baš, brži je od multithread sa 4 kora nego 2700X 3 puta u MT, a single thread na 3.2 brži je od 5800x na 4.9 Ghz.Usrali su sa tom novog generacijom.
Opet on ...Pa ne znam baš, brži je od multithread sa 4 kora nego 2700X 3 puta u MT, a single thread na 3.2 brži je od 5800x na 4.9 Ghz.
I to laptop. Zašto su se odlučili tako da ne može da se menja SSD ne znam, ali sam siguran da ne bi stavljali TLC pa da se izblamiraju...
Класична уцена! Како пристајете на то, није ми јасно?M1 modeli ne možeš ni memoriju ni SSD da menjaš.
Mrzeo sam Apple iz principa, ali sam kupio zbog M1 procesora. Velika hvala je bila da izuva Intel i AMD, nisam mogao da odolim ČPКласична уцена! Како пристајете на то, није ми јасно?
Али ок, свако има своју логику.
fora je što apple koristi različite proizvođače za komponente, važno je samo da ispune njihove specifikacije,Evo i na reditu kazu da je tlc
Bingo sa jabukom kada ne zna zvanicno da objavi koje komponente lemi na plocu![]()
Rusija da napravi to kako trebaКласична уцена! Како пристајете на то, није ми јасно?
Али ок, свако има своју логику.
To stoji , ali zar verujes da ce u jednom da stave wd tlc a u drugo toshiba slc kako misli bmxfora je što apple koristi različite prooizvođače za komponente, važni je samo da ispune njihove specifikacije,
recimo gledao sam kod Linusa TehTips kako dva spolja identična apple napajanja otvara a unutra su skroz različita,
komponente različitih proizvođaća i drugačiji raspored na ploči ali isto rade.
i to na ovim novim MAcStudio.
To teško.To stoji , ali zar verujes da ce u jednom da stave wd tlc a u drugo toshiba slc kako misli bmx
A svima cena ista , pa neka igraju tombolu.
Nije ni wd ni TS oznaka nego APPLE SSD AP0256QTo stoji , ali zar verujes da ce u jednom da stave wd tlc a u drugo toshiba slc kako misli bmx
A svima cena ista , pa neka igraju tombolu.
Pa ni Tesla ne proizvodi svoje ćelije nego samo napišu preko LG-a TeslaNije ni wd ni TS oznaka nego APPLE SSD AP0256Q
Dakle džaba ste krečili. WD ili TS su na ranijim modelima...
Da samo što je na ranijim modelima pisalo WD ili TSPa ni Tesla ne proizvodi svoje ćelije nego samo napišu preko LG-a Tesla
Isto radi i Dyson sa usisivačima , Molicell ćelija a oni stavili Dyson.
Bitna je , bmaxa je hw noob i misli da mu jabuka prodaje slc nand u okviru laptopa.Eee @Cosmopolite i ti @bmaxa zašto vam je toliko bitna ta teorija ?
Ništa lakše.Dobro jutro.
Ima li tko problema s Chromom na YT? Sporo mi se ucitavaju klipovi dok do Firefoxa nemam tih problema. Chrome je zadnja verzija.
SLC je jako skup i čisto sumnjam u tu opciju? Maksimalno što se može očekivati to je MLC.Bitna je , bmaxa je hw noob i misli da mu jabuka prodaje slc nand u okviru laptopa.
Cosmopolite misli da me je Apple prevario da kad istekne garancija da cu Macbook u djubre ČPEee @Cosmopolite i ti @bmaxa zašto vam je toliko bitna ta teorija ?
Maximalno MLC a vrlo verovatno kako se i pise iz raznih linkova je da tu zaista jeste TLC memorija.SLC je jako skup i čisto sumnjam u tu opciju? Maksimalno što se može očekivati to je MLC.
Pa sta ocekujes od ploce koja ima zalemljen nand ssd ... za bacanje kada rikne nandCosmopolite misli da me je Apple prevario da kad istekne garancija da cu Macbook u djubre ČP
To je kada je vađeno iz starijih modela...Maximalno MLC a vrlo verovatno kako se i pise iz raznih linkova je da tu zaista jeste TLC memorija.