Koje će biti vaše prvo putovanje bez viza?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako nismo dolazili ni do sada, kakva je logika da posle ukidanja viza počnemo da dolazimo ???

stupid-people.jpg

ovo planiram za oko dve godine (kad mi dete poraste i kad kupim nova kola):
beograd-budimpesta-bratislava-bec-brno-prag-lajpcig-berlin-hamburg-kopenhagen-amsterdam-roterdam-brisel-pariz(diznilend)-zeneva-milano-venecija-trst-ljubljana-beograd
sta mislite?
da li je dovoljno 4 nedelje?
imam li nesto da dodam ili oduzmem?
napominjem da imam obezbedjeno spavanje u becu, hamburgu i milanu:whistling:

Bugarska, Sofija i Insanbul Turska ...

Bila u Sofiji nekoliko puta...dovoljan je jedan dan...nije los shopping ni najmanje, jeftinije je nego kod nas a potpuno identicna roba u istim radnjama. Ja uvek idem na opersku predstavu jer je neverovatno povoljno (ulaznica je oko 5evra) a imaju odlicnu operu i balet, kamen temeljac udarili Rusi. Moze se lagano prosetati do crkve Aleksandar Nevski i proci citav bulevar Vitosi za jedan dan...lepi su i Rilski manastiri ako imas jos jedan dan odozgo...nije lepa Sofija nista narocito ali ako neko zeli da se izmesti na dan, dva nije ni tako losa...:heart:

To ti nesto na moj racun :)

E decace pa ja i sada nemam potrebe za tim stvarima posto za mene vize nikada nisu ni vazile :) Ako hocu mogu sada da palim gde god hocu u EU. Mogu da te ucim o toj EUropi o kojoj sanjas.

E da....i mogu da ostanem duze od 3 meseca a da se ne vracam u Srbiju ;ako mi se hoce :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back