Koja vas je muka naterala

m, ja sam bila trudna i ogromna - zalepljena za ekran jer nisam smela da se krecem a ovde je bilo pregrst zanimljivih stvari na srpskom (pocela sam vec da gresim i gubim fond reci ovde, pa je ovo bio odlican nacin da ostanem u kontaktu sa jezikom)
i tako kante nutele, porodicnih pakovanja sladoleda tone banana, prijateljstava i formuskih afera kasnije, ostala sam :)
btw, to je jedna od boljih stvari koje sam uradila za sebe u poslednjih nekoliko godina

E a znate kako sam ja dosla?
Cituckala sam ja tu i tamo kad mi zatreba nesto pa guglajuc dodjem do krste al nikad pravo onako da sednem pa da bistrim.
Onda odem na more a na moru dvoje pricaju kako su se nekoliko dana ranije upoznali na forumu.
Odvojim ja uvo reko daj da cujem sta brbljaju.
Tek on i ona su se zalili na agenciju i na neki problem tu na putovanjima i ispostavilo se da oboje imaju istu muku i da idu u isti hotel u isto vreme.
Pa kad smo se smestili njih dvoje se nekako prepoznaju to sve pred mojim ocima.

Pitam ih ja o kom to vi forumu pricate ...kazu krstarica.
Aha doooobro....i tako nastave oni o forumu ja nastavim da slusam sta trucaju...kad sam dosla kuci posle tog letovanja registrujem se da bi se sa njima druzila.
On doduse vise i nije dolazio ...ali ona jeste....
Eto ...tako ja dodjoh, videh, ostadoh...

ja cula od drugarice na rucku da je citala mnogo interesantnih stvari na nekom forumu i da se uclanila da odgovori na neke teme. cim sam se vratila na posao, isa sam da proverim sta je to i gde je to i to je to.
velika dosada na poslu me naterala da ostanem. eto, ne ukalapam se u profil:aha:

Back