KAD JE NICE PLAKAO - Irvin Jalom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nena011:Sharlote:Knjiga koja je znacajno uticala na mene je "Duhovne pouke srpskom narodu", pisao je Otac Tadej.
Draga Sharlote, ti si jedina na ovom forumu koja je nasla utehu u nekoj duhovnoj knjizi. Ja licno uvek nadjem u duhovnim knjigama i utehu i snagu i mogucnost da povratim mozak na normalu, da se prisetim vrlo bitnih stvrari i jos bolje da se prisetim sta je nevazno u zivotu!

I ja cu se oprostiti... uskoro.strong_enough:Zbogom mojih 15 godina-Klod Kampanj,mozda zato shto sam se i ja tada "oprashtala" sa svojih 15
Pobunjenik:Мислим да ме је највише утешила књига која се зове РАК, ЛЕУКЕМИЈА И ДРУГЕ ПРИВИДНО НЕИЗЛЕЧИВЕ БОЛЕСТИ ИЗЛЕЧИВЕ ПРИРОДНИМ ПУТЕМ. Аутор је Др Рудолф Бројс.
Та књига ме је утешила јер сам схватио да канцер није неизлечив, у шта нас званична медицина још увек убеђује.
Интересантно је и шта је Г. Едвард Грифин написао у својој књизи Свет без рака:
„Има много више људи који зарађују за живот од рака него оних који од њега умиру. Када би се ова загонетка решила коришћењем обичног витамина, ова гигантска комерцијална и политичка индустрија могла би да буде збрисана преко ноћи.”
Justina:
Vladan Desnica, Proljeca Ivana Galeba - duboke prozivljenosti, zbog iskrenosti, intimnog tona, odnosa prema realnosti, prostodushnog pogleda na zivot, zbog pohvale nedoslednosti i prelepih definicija onoga shto je sushtina umetnosti.
I zbog toga shto je roman bez sadrzine, jedan uspeli eksperiment, opisuje malo svet i ljude, malo samog sebe - po meni, to je najbolja tehnika u umetnosti !
... Moja mala Biblija ... i jedan od najstarijih prijatelja ...
Macad:"Suzanin dnevnik za Nikolasa"