Koja to beše utakmica gde je Arkan odlučio da formira dobrovoljačku gardu?

Da, tako je islo, Arkan isao tako po utakmicama i video da hrvati prozivaju Srbe i dosao na ideju da oformi gardu. Sam je naoruzao, obucio, regrutovao i slao na ratiste. Jovica Stanisic tu nije imao nikakve veze.

Postoje veliki mitovi o Arkanu, a jedan od njih je da je on bio vodja Delija. Covek bre u ono vreme bio kriminalac i zaradjivao po zapadu, sto radeci za Sluzbu, sto za sebe. Je.balo mu se bas da se mlati po utakmicama i glumi ludilo.

Da, tako je islo, Arkan isao tako po utakmicama i video da hrvati prozivaju Srbe i dosao na ideju da oformi gardu. Sam je naoruzao, obucio, regrutovao i slao na ratiste. Jovica Stanisic tu nije imao nikakve veze.
Itekako je imao, a Frenki još više.

Postoje veliki mitovi o Arkanu, a jedan od njih je da je on bio vodja Delija. Covek bre u ono vreme bio kriminalac i zaradjivao po zapadu, sto radeci za Sluzbu, sto za sebe. Je.balo mu se bas da se mlati po utakmicama i glumi ludilo.
On je u svako vreme bio pre svega kriminalac, a sve ostalo je u suštini služilo tome.

Veze ti nemas.
Bio je krimos ali i sin oficira jna, i ubica DOLANCA osamdesetih!!!
Jer je imo interpol poternice od mnogih zemalja gde je imo oruzane pljacke i svasta...imo je i poternice na lazna imena kso roberto betega rodoljub kalicanin mario. Valentini
Da da...

A vetrove nacionalizma potpirivali su zg ljubljana pre svega ali i bg gde su dolanc i kompanija zeleli srbe uprljati....

Evo edukujte se malo....

Poslednja izmena od moderatora:
Ajmo da citate malo....

1566475740568230463482.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znam koji si kur.ac mene citirao. Iskreno ne zalim nijednog mrtvog kriminalca, pa ni Arkana. Dok su patriote ratovale za ideju, za narod, ovakvi primerci su ratovali kako bi se obogatili. Posebno nisam pominjao ustase i muzdahedine. Samo sam rekao da Arkan nije bio vodja Delija, ali jeste iz Delija regrutovao ekipu za Gardu. I ne samo iz Delija i iz drugih navijackih grupa, kao i iz kriminalnog miljea.

A javio sam se da bih rekao da je prica kako je Arkan jednog dana prisustvovao utakmici gde je cuo da hrvati provociraju, pa onda dosao na ideju da napravi Gardu smesna.

Ne znam koji si kur.ac mene citirao. Iskreno ne zalim nijednog mrtvog kriminalca, pa ni Arkana. Dok su patriote ratovale za ideju, za narod, ovakvi primerci su ratovali kako bi se obogatili. Posebno nisam pominjao ustase i muzdahedine. Samo sam rekao da Arkan nije bio vodja Delija, ali jeste iz Delija regrutovao ekipu za Gardu. I ne samo iz Delija i iz drugih navijackih grupa, kao i iz kriminalnog miljea.

A javio sam se da bih rekao da je prica kako je Arkan jednog dana prisustvovao utakmici gde je cuo da hrvati provociraju, pa onda dosao na ideju da napravi Gardu smesna.
Izvini!

Ako se sećam dobro, Arkan je rekao da je odlučio da formira dobrovoljačku gardu nakon što je bio na fudbal meču sa mnogo hrvata koji su vikali srbe na vrbe. Kaže, tada je znao da će biti rat. Koji to meč?

Ja sam bio davne 1984. godine na fudbalskoj utakmici NK Rijeka - Real Madrid koju je Rijeka dobila.
Posle tekme u kafani Hrvati umesto da se raduju pobedi navijaci onako pijani pocnu da cede kroz zube, tipo, drago im je da su pobedili; ali nikako im se ne svidja tim Rijeke gde ima vise Vlaha no Hrvata...eba te Bog...

Tad sam ja shvatio da se Juga raspada, pitanje je bilo samo kako.

Ne znam koji si kur.ac mene citirao. Iskreno ne zalim nijednog mrtvog kriminalca, pa ni Arkana. Dok su patriote ratovale za ideju, za narod, ovakvi primerci su ratovali kako bi se obogatili. Posebno nisam pominjao ustase i muzdahedine.

Улога Аркана се преувеличава, као да је само он водио рат, и тако се покушава криминализовати борба за слободу српског народа 90-тих.

Много је више криминалаца било на хрватској страни,Туђманова власт је масовно ослобађала осуђенике из затвора и ангажовала их у својим јединицама.

Back