alek94b
Početnik
- Poruka
- 27
Ako se sećam dobro, Arkan je rekao da je odlučio da formira dobrovoljačku gardu nakon što je bio na fudbal meču sa mnogo hrvata koji su vikali srbe na vrbe. Kaže, tada je znao da će biti rat. Koji to meč?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim zeno da si volela biti grupi sa tribineJel moguće da se ovde niko ne seća maksimira? Treba žena da dođe da vas podseti c c c
Oni su vikali srbe na vrbe, a naši su vikali yebaćemo Tajči ili mi imamo mekdonalds vi imate qurac
A ne ne, ja sam tad bila balavica. Ne pratim fudbal, ali ta utakmica je bila mnogo više od fudbala.vidim zeno da si volela biti grupi sa tribine
(ili kako se to tada zvalo)
Dobro to J-ebacemo Tajci I nije nista strasno haha.Jel moguće da se ovde niko ne seća maksimira? Treba žena da dođe da vas podseti c c c
Oni su vikali srbe na vrbe, a naši su vikali yebaćemo Tajči ili mi imamo mekdonalds vi imate qurac
E, hvala, izgleda da je Maksimir u pitanjuJel moguće da se ovde niko ne seća maksimira? Treba žena da dođe da vas podseti c c c
Alek, ako si 94 godište onda ne pamtiš, al najzabavnije je bilo to za mekdonalds. Taj fantastični prestiž, jer je mekdonalds bio samo jedan, otvoren čini mi se '87,i to u Beogradu. U Zagrebu ga nije bilo meheheE, hvala, izgleda da je Maksimir u pitanju
Jaka stvar. Leskovački roštilj je mnogo bolji.Alek, ako si 94 godište onda ne pamtiš, al najzabavnije je bilo to za mekdonalds. Taj fantastični prestiž, jer je mekdonalds bio samo jedan, otvoren čini mi se '87,i to u Beogradu. U Zagrebu ga nije bilo mehehe
Itekako je imao, a Frenki još više.Da, tako je islo, Arkan isao tako po utakmicama i video da hrvati prozivaju Srbe i dosao na ideju da oformi gardu. Sam je naoruzao, obucio, regrutovao i slao na ratiste. Jovica Stanisic tu nije imao nikakve veze.
On je u svako vreme bio pre svega kriminalac, a sve ostalo je u suštini služilo tome.Postoje veliki mitovi o Arkanu, a jedan od njih je da je on bio vodja Delija. Covek bre u ono vreme bio kriminalac i zaradjivao po zapadu, sto radeci za Sluzbu, sto za sebe. Je.balo mu se bas da se mlati po utakmicama i glumi ludilo.
Veze ti nemas.Da, tako je islo, Arkan isao tako po utakmicama i video da hrvati prozivaju Srbe i dosao na ideju da oformi gardu. Sam je naoruzao, obucio, regrutovao i slao na ratiste. Jovica Stanisic tu nije imao nikakve veze.
Postoje veliki mitovi o Arkanu, a jedan od njih je da je on bio vodja Delija. Covek bre u ono vreme bio kriminalac i zaradjivao po zapadu, sto radeci za Sluzbu, sto za sebe. Je.balo mu se bas da se mlati po utakmicama i glumi ludilo.
Izvini!Ne znam koji si kur.ac mene citirao. Iskreno ne zalim nijednog mrtvog kriminalca, pa ni Arkana. Dok su patriote ratovale za ideju, za narod, ovakvi primerci su ratovali kako bi se obogatili. Posebno nisam pominjao ustase i muzdahedine. Samo sam rekao da Arkan nije bio vodja Delija, ali jeste iz Delija regrutovao ekipu za Gardu. I ne samo iz Delija i iz drugih navijackih grupa, kao i iz kriminalnog miljea.
A javio sam se da bih rekao da je prica kako je Arkan jednog dana prisustvovao utakmici gde je cuo da hrvati provociraju, pa onda dosao na ideju da napravi Gardu smesna.
Ako se sećam dobro, Arkan je rekao da je odlučio da formira dobrovoljačku gardu nakon što je bio na fudbal meču sa mnogo hrvata koji su vikali srbe na vrbe. Kaže, tada je znao da će biti rat. Koji to meč?
Koji je to mec i da li je zista fudbalski mec bio povod za formiranje dobrovoljacke garde
Ne znam koji si kur.ac mene citirao. Iskreno ne zalim nijednog mrtvog kriminalca, pa ni Arkana. Dok su patriote ratovale za ideju, za narod, ovakvi primerci su ratovali kako bi se obogatili. Posebno nisam pominjao ustase i muzdahedine.