Frederick_
Elita
- Poruka
- 18.645
Ne postoji nikakva korelacija izmedju krvne grupe i ishrane.
Jos jedna urbana legenda i mit, bez ikakve naucne osnove
Jos jedna urbana legenda i mit, bez ikakve naucne osnove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pogledaj anketu i 0 krvnu grupuNe postoji nikakva korelacija izmedju krvne grupe i ishrane.
Jos jedna urbana legenda i mit, bez ikakve naucne osnove![]()
a voliš i voćke i povrćke, samo nema opcija da glasamo za oba.B i volim meso i mlečne proizvode.
pa dao si opcija ili ili.Skor je 6 2 za mesnu i mlijecnu ishranu
Pa namjerno sam to daopa dao si opcija ili ili.![]()
taman takve i odgovore, za analitiku.Pa namjerno sam to dao
Pa tvoja grupa je grupa koja je najredja ali i najmladja od svih ona ukljcuje gene i nomada i poljoprivrednika zajedno tako da tim ljudima odogovara najvise balansirana hrana i raznovrsna,svastojedi,evoluirala je mijesanjem A i B a 0 grupa se ocuvala kao najstarija krvna grupa,a prvi ljudi su lovili zivotinje i jeli mesotaman takve i odgovore, za analitiku.
jedem mesa malo, ali taman koliko mi treba.
uz meso povrće (ne pržene i pečene krompire).
mlečni proizvodi mi malo kad idu uz obrok.
.
može biti zaseban obrok.
ajd sad... mm je bio 0+ i sve po redu je jeo.Pa tvoja grupa je grupa koja je najredja ali i najmladja od svih ona ukljcuje gene i nomada i poljoprivrednika zajedno tako da tim ljudima odogovara najvise balansirana hrana i raznovrsna,svastojedi,evoluirala je mijesanjem A i B a 0 grupa se ocuvala kao najstarija krvna grupa,a prvi ljudi su lovili zivotinje i jeli meso
To su neki drugi faktori sporedni koji uticu ali te ne odredjuju.Ti imas covjeka koji cijeli zivot na moru njegovi preci svi mornari a on i mozda citava njegova porodica ne vole da jedu niti Ribu niti Rakove niti morske plodove. Imas i onog sa sela koji ne podnosi kacamak i sir i kajmak,ne voli to,ako je primoran i nema sta drugo jesce ali ce dobiti gastritis ili cir jer ima A grupu npr njegovi tu ko zna kad dosli a preci mu dosli iz podrucja prije more godina gdje su jeli samo zitarice i povrce pa im se geenetika formirala tako potomci promjenili ishranu i navike , poceli da jedu meso i piju mlijeko i to im je narusilo njihovu genetiku i stvorilo bolesti kakve prije nisu imali.Jer su promjenili nacin ishrane koji je trajao hiljadama godina za njihovu krvnu grupu.Covjek moze na kraju krajeva svasta da jede ali to ne znaci da mu to prija.Evo vidis ne mora ni svako ko ima 0 krvnu grupu vise da voli Meso a mlijeko da konzumira al pogledaj anketu od 8 njih 6 vise voli meso to je vecina a da ih 20 glasa jedno 15 njih vjerujem da bi bilo za meso opet a mozda oni nisu svi seoski ljudi mozda su sa mora i ko zna odakle nebitnoajd sad... mm je bio 0+ i sve po redu je jeo.
ako sudim po njemu, draži su mu bili mlečn proizvodi od mesišta, i ostalih čudesa.
ali, jede se da bi se živelo, ne živiš da bi jeo.
istina da se bavio i sportom i struka mu je, ali mišići nisu došli odjednom, nego dugogodišnji stil života.
poznajem druge njegove krvne grupe a i druge, koji ne vole povrće, već su mesojedi.
pre će biti da je do mogućnosti, stila života, navika.... ali, ko će ga znati.
Istrazi sve,jer pitanja kojima se covjek ne bavi,ta ce pitanja poceti covjekom da se bavesaću da proverim šta je dopušteno jesti 0+ a i meni.
možda nađem odgovor zašto je m umro od raka želuca, ako je do ishrane.![]()
Voće da. Povrće baš i ne. Naravno da uz meso ide i ponešto drugo. Mlijeko sigurno nea voliš i voćke i povrćke, samo nema opcija da glasamo za oba.
ne klopaš meso sa mlekom, nadam se.![]()
Volis li da se selis, i da mijenjas mjesta,volis li da slazes stvari onako po planu i da ne sjedis dugo na jednom mjestu?Voće da. Povrće baš i ne. Naravno da uz meso ide i ponešto drugo. Mlijeko sigurno ne![]()
Ti kada se rodis naslijedis krvnu grupu samo 1 roditelja
Krvna grupa se dobija kombinacijom moze biti da otac nosi A npr a majka B a dijete ne mora da naslijedi ni A ni B nego AB ili 0 ima i tih primjera,ali vecinom djeca naslijede jednu,al se dobije kombinacijom dvije ali rezultat je jednaOvo ti je potpuno NETAČNO prijatelju... a i mnogo šta drugo što si u ovoj temi ispisao - tako da si loš "analitičar" (iako se tako zoveš). A vidim i da si loše shvatio tu "teoriju" o ishrani po k. grupama (verovatno si se informisao iz nekih trećerazrednih interpretacija a ne iz dela originalnog autora - P. D Adama).
Ovakav pristup će, nažalost, samo da dodatno uveri čitaoce da je taj pristup bezvredan (iako on to nije)
mleko ti ne godi, zaobiđi ga.Volim gledati Krešira Mišaka I baš je u jednoj emisiji imao zanimljivog gosta na ovu temu.
Ja sam nulta pozitivna i jedem sve ali mi smetaju žitarice, mljeko i sir. Dobijem grčiće.
Pa pogledaj anketu i 0 krvnu grupu
Skor je 6 2 za mesnu i mlijecnu ishranu
I to sto vecina sportista nosi 0 krvnu grupu a nose gene africkih lovaca i skupljaca hrane,logicno je da su bolji za sportove i fizicke aktivnosti
Sa mnogo manje treninga muskarci mogu da dobiju misice koji imaju 0 krvnu grupu
To nije krvna grupa nomada ili poljoprivrednika vec lovaca
Crnci imaju najveci procenat 0 krvne grupe a najmanje Japanci,zato i prirodno imaju bolju muskulaturu i lakat jaci,ali imas i Japance koji imaju 0 krvnu grupu,ali mnogo manje oni nego crnci
Ne mora da bude tako. Ima ljudi koji to izučavaju na velikom broju ljudi i postoje neke pravilnosti. Taj mali protein na eritrocitu što ga ima ili nema može biti samo jedan od parametara, za druge možda i ne znamoNe postoji nikakva korelacija izmedju krvne grupe i ishrane.
Jos jedna urbana legenda i mit, bez ikakve naucne osnove![]()
Ne mora da bude tako. Ima ljudi koji to izučavaju na velikom broju ljudi i postoje neke pravilnosti. Taj mali protein na eritrocitu što ga ima ili nema može biti samo jedan od parametara, za druge možda i ne znamo
Imaš li neki validan izvor za to?Ne mora da bude tako. Ima ljudi koji to izučavaju na velikom broju ljudi i postoje neke pravilnosti. Taj mali protein na eritrocitu što ga ima ili nema može biti samo jedan od parametara, za druge možda i ne znamo