Koja ste krvna grupa i koju hranu vise volite

Vasa omiljena hrana

• AB krvna grupa i volim meso i mlijecne proizvode

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    11
A poenta teme je ... ?
Poenta teme je da sam ja Analticki i da istrazujem mnoge teme pa i ovu i analiziram

Hocu da vidim sta ljudi vise jedu jer ukusi su podsvjesni usadjeni

Svaka krvna grupa ima svoj Istorijat mjesto nastanka itd

Neke krvne grupe su nastale kada ljudi nisu bili agrari i zemljoradnici vec lovci,neke su nastale kada su ljudi bili agrari a neke kada su ljudi bili nomadi,ja nikada nisam niti volio niti jeo meso i onda kada sam kasnije saznao porijeklo krvne grupe moje ona je nastala na podrucjima gdje ljudi nisu lovili vec zivjeli od usjeva i ja i cijeli zivot jedem zitarice,povrce,da me pitas zasto ni sam nisam znao, moja oceva familija svi su ljubitelji mesa a ja nosim majcinu krvnu grupu gdje su meso rijetko kada jeli , najvise sto znam od majke piletinu ponekad pojede ostala mesa nikada a otac sva,a nju krvne grupe zanimaju nimalo

Saznao sam da i ljudi koji nose krvnu grupu koja je nastala u dobu kada su ljudi bili lovci i skupljaci hrane,danas nosioci te krvne grupe mnogo su bolji sportisti posebno borilacki sportovi,vojnici sjajni,policajci,svugdje gdje se trazi snaga i inicijativa

Poljoprivrednici su mnogo vise vezani za mjesto bili nego lovci,zato I imaju vece strpljenje zivce,mogu vise vremena da provode na jednom mjestu itd

Poslednja izmena:
B+ , najviše mi prija neki ajmo reći Mediteranski stil ishrane, ono uglavnom piletina, riba, jaja, junetina i dosta voća, povrća, orašastih plodova, maslinovog ulja i recimo slatkiše isto baš obožavam (dok recimo svinjetinu ne volim uopšte ako izuzmemo praseće pečenje sa ražnja, recimo organski ne podnosim mesne prerađevine (tipa salame, paštete, viršle i slično i stvari kao svinjska mast, pihtije, čvarci, slanina i slično),

0+, bez mesa mogu komotno, ali nisam sušti vegeterijanac. Vrlo malo mlečnih proizvoda mi odgovara, i samo ponekad, kao što su to npr. kefir i surutka. Mleko uopšte ne konzumiram, tj. kad su me primoravali u detinjstvu da ga pijem-baš sam imala gadan propratni osećaj satima.
Uživam u povrću najviše, nešto manje u voću, a ponajmanje u žitaricama.
Ostali u porodici su mahom 0-, i primećujem da su im mlečni proizvodi (i to, sve sem kefira i surutke) na listi za skoro svaki obrok, a i meso im je mnogo draže nego meni.
istrazujem mnoge teme pa i ovu i analiziram
Nadam se da ćete podeliti sa nama najzanimljivije zaključke do kojih dođete u ovom istraživanju. :cvet:

Back