- Poruka
- 5.431
Ne daj boze da zaratimo sa siptarima;samleli bi nas.Za 2 dana bi bili u BG.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
filatelista:Šta ako je taj čovek samo dole rođen i ništa ga ne veže za to? Nema dole braće, sestara, tetaka,.
filatelista:Šta ako je taj čovek samo dole rođen i ništa ga ne veže za to? Nema dole braće, sestara, tetaka, možda mu je otac bio vojno lice, pa dole službovao. Pa inagadavida je rođen u Egipu pa 100% nije išao da ga brani kad ga je napao Izrael.
Pa ni on tada nije bio komandant generalštaba već oficir Vojske Jugoslavije koja ne učestvuje u ratnim zbivanjima van prostora Srbije...ХЕРЦ:Inagadavida ne brani ni Srbiju a kamoli da ce da brani Egipat, a ako cemo porediti komandanta generalstaba sa takvim likovima, jadni smo i mi i ova zemlja koju bi on "branio".
Pa jeste ali Amerika nije izgubila 4 rata za deset godina i ogroman broj teritorija i kod njih nisu oficiri ranije skolovani po JNA partijskoj doktrini koja je vec 91. u praksi dozivela potpuni slom .JerryRopero:Eto da uporedimo recimo CV Ponosa sa CV-om jednog Vesli Klarka koji je impresivan, i videcemo da je Wesley Clark postao general 1989 godine u svojoj 45 godini zivota a da je postavljen za komadanta americkih snaga u Evropi 1997 godine tj sa 53 godine zivota.
JerryRopero:Nasi najbolji generali su Ratko Mladic, Momir Talic, Nebojsa Pavkovic i Vladimir Lazarevic.
Poredjenje jednog kukavice i politikanta Zdravka Ponosa , kancelarijskog pacova koji ratista nije ni video, sa ovim velicinama mislim da je smesno.
No takvi su za izdajnike Srbije i Srpstva uvek najbolji. Kao on i onaj "general" Trifunovic sto je ustasama u ruke dao kompletan varazdinski garnizon sa komplet naoruzanjem.
Pa on je tada bio aktivni oficir VJ i isao je gde mu pretpostavljeni narede, da si bio u vojsci a i da nisi znao bi da to tako ide i uvek je bilo i da ne mozes ti kad porucnik da kazes e ja idem u Knin a pukovnik ili general kaze sedi u Jagodini.JerryRopero:Mnogi nisu. Tacno. Ali ti mnogi nisu pretendovali da postanu nacelnici generalstaba. Ako se od koga ocekuje da brani svoj narod i zemlju to je od profesionalnih vojnika/oficira.
I sad ja treba da ocekujem da ce mene od agresora da odbrani neko ko nije imao muda da ide da brani svoju bracu, sestre, tetke, ujake, drugove od ustasa u Krajini?
Isle su hiljade dobrovoljaca iz Srbije da brane ono sto Zdravko Ponos nije branio! Jedan Kapetan Dragan je dosao cak iz Australije da brani Srbe i Srpstvo - i on je po nekima zlocinac? A ovaj Ponos kukavica je heroj? Sramota i strasno!!!