P@ndR#
Početnik
- Poruka
- 15
Ne volim: Narodnjake,MTV,tehno,rep,hip-hop
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi me razumeo.... Imam ja sve njihove pesme, i tekstove, i sve o njima... Mrzim sto su spreceni da nastave, sto nece pisati nove, jer malo je ovih stotinak sto su ostavili iza sebe.... E Kad bi se Vratili.... Turbo folk me ne nervira jer ga i ne slusam... Nervira me zatupljena masa koja u tome vidi umetnost...Limunovo_Drvo:@walker
Pa covjece sto mrzis EKV???:-(
Pa ako ti treba pjesama samo reci...ja ih sve imam i znam ;-)
E potpuno se slazem sa tobom sto se turbo folka tice !!!Walken:Turbo folk me ne nervira jer ga i ne slusam... Nervira me zatupljena masa koja u tome vidi umetnost...
Walken:Nisi me razumeo.... Imam ja sve njihove pesme, i tekstove, i sve o njima... Mrzim sto su spreceni da nastave, sto nece pisati nove, jer malo je ovih stotinak sto su ostavili iza sebe.... E Kad bi se Vratili.... Turbo folk me ne nervira jer ga i ne slusam... Nervira me zatupljena masa koja u tome vidi umetnost...
u principu , kada se sabere sve sto ne volis , volis samo grand .gucci_novosadjanka:ej svi serete k'o foke za taj grand...............svi pevate k'o ptichice pazi kad znam!!!
Ja volim skoro svu muziku osim punka, trance, heavy metal-a, hard rocka i eih sranja!
katy:pogotovo kada mi se cale i keva proseravaju i odvaljuju metallicu
Keva mi odvaljuje na Janis..a sa koncerta metallice se jedva ziva dovukla. Moram da priznam da sam ih i ja slusala jer jednostavno mi udje u uvo i gotovo.zarazen si,(ali ujutru...moja glava ne sme da oseti zvuk elektricne gitare.).Sada ih slabije slusam rok i metal jer moram da napravim mesta i za nesto drugo-zna se ko je na prvom mestutyra:jbt , sta bih ja dala da moji slusaju metallicu !
mada jimi hendrix , janis joplin ,dolly parton & co nisu losi ,ali metallica . . . mmmmmm .
i just love them . . .
a ja rocker u dusi . . . . .katy:Keva mi odvaljuje na Janis..a sa koncerta metallice se jedva ziva dovukla. Moram da priznam da sam ih i ja slusala jer jednostavno mi udje u uvo i gotovo.zarazen si,(ali ujutru...moja glava ne sme da oseti zvuk elektricne gitare.).Sada ih slabije slusam rok i metal jer moram da napravim mesta i za nesto drugo-zna se ko je na prvom mestu