KOJA NAM MUZIKA IDE NA ZIVCE?

Limunovo_Drvo:
@walker
Pa covjece sto mrzis EKV???:-(
Pa ako ti treba pjesama samo reci...ja ih sve imam i znam ;-)
Nisi me razumeo.... Imam ja sve njihove pesme, i tekstove, i sve o njima... Mrzim sto su spreceni da nastave, sto nece pisati nove, jer malo je ovih stotinak sto su ostavili iza sebe.... E Kad bi se Vratili.... Turbo folk me ne nervira jer ga i ne slusam... Nervira me zatupljena masa koja u tome vidi umetnost...

Walken:
Nisi me razumeo.... Imam ja sve njihove pesme, i tekstove, i sve o njima... Mrzim sto su spreceni da nastave, sto nece pisati nove, jer malo je ovih stotinak sto su ostavili iza sebe.... E Kad bi se Vratili.... Turbo folk me ne nervira jer ga i ne slusam... Nervira me zatupljena masa koja u tome vidi umetnost...

E brate dobar ti je avatar,,,ja inace obozavam kristofera..pogotovo u lovcu na jelene gde igra sa mojim jos omiljenijim glumcem Johnom Savageom

E ovako mene jedino moze da iznervira kada neko pusta muziku u inat kada mi se ne slusa, pogotovo kada mi se cale i keva proseravaju i odvaljuju metallicu u sred jutra..a danas mi kazu da iskljucim Michaela Jacksona zato sto je umrla jedna devojka u zgadi i ceo ulaz cmizdri zbog nje(a znaju da ne mogu bez Majka),,nije u redu, mislim shvatam ja zalost i zao je i meni ali ja sam ziva i moram da slusam Majka. mrzim kada me muzika budi a jos gore zvuk roletne koja se dize,,ali recimo mogu da odem do drugarice i slusam tehno ili seljake u pozadini(jednostavno se naviknes, odnosno ne obracas paznju na to).

tyra:
jbt , sta bih ja dala da moji slusaju metallicu !
mada jimi hendrix , janis joplin ,dolly parton & co nisu losi ,ali metallica . . . mmmmmm .
i just love them . . .
Keva mi odvaljuje na Janis..a sa koncerta metallice se jedva ziva dovukla. Moram da priznam da sam ih i ja slusala jer jednostavno mi udje u uvo i gotovo.zarazen si,(ali ujutru...moja glava ne sme da oseti zvuk elektricne gitare.).Sada ih slabije slusam rok i metal jer moram da napravim mesta i za nesto drugo-zna se ko je na prvom mestu

katy:
Keva mi odvaljuje na Janis..a sa koncerta metallice se jedva ziva dovukla. Moram da priznam da sam ih i ja slusala jer jednostavno mi udje u uvo i gotovo.zarazen si,(ali ujutru...moja glava ne sme da oseti zvuk elektricne gitare.).Sada ih slabije slusam rok i metal jer moram da napravim mesta i za nesto drugo-zna se ko je na prvom mestu
a ja rocker u dusi . . . . .
i naravno da se zna ko je najbolji ! mislimo na isto .

Back