KOJA NAM MUZIKA IDE NA ZIVCE?

Zaista jeste tako... Sve ono lepo u srpskoj muzici je nestalo, na primer Galija, Parni Valjak, Starogratska srpska muzika, kada sam bila mala, omiljena pesma mi je bila Lepa Janja, ribareva kći, a sada... Mladjim generacijama je idol ona što peva "Pa ko joj kriv što je naišla na najbolju" ili "Oženi me!".... I takodje "Čekaj me kod KOLIMA" mislim, šta je sa padežima???... Što je najgore, od toga ne možeš da pobegneš. To se sluša svuda. Ja lično znam većinu tekstova, a i muzike koju oni pevaju... Jednostavno je sada tako. I onda kažu "Pa što ne slušaš nešto spsko?" Pa šta srpsko, kada je sve normalno zaboravljeno?... Uključiću metal, čisto da ih oteram, ili ću preći na klasiku, pa da me strpaju u ludnicu... Za oblačenje da ne komentarišem... Ono je sramota... Ko god da je posetio Srbiju, prvo što je upamtio mini suknje i gole devojke... Stvarno tužno...

Goldengaidin:
Moj drug slusa horor-pank!? hajde ako mi neko objasni sta je to predlozicu ga za Nobelovu nagradu

Mene nervira karleusa i Zorica Brunclik, dobijem osip kada ih cujem. Od ostalih mi se povraca (folkera) ali kada njih cujem dodje mi da se bacim kroz prozor
I ja slusham horror punk. To ti je bukvalno horror punk. textovi su vishe scenaria za film a muzika im je jednostavna tako da ih to cini pankom. Cesto su textovi inteligentni i cesto su vishe o tome ima pouke(slicno ko i u punk-rocku ali samo shto je vishe...ne znam kako da ti kazhem. napisacu ti na kraju posta text a sad da nastavim). Moze se povezati sa Gothicom HardCore-om i mozda Death metalom. Grupe te vrste su: Misfits, Wednesday 13, Murderdolls, Son Of Sam i Samhain. Nije mnogo poznat zanr ali je imao uticaja na mnoge novije pank bendove. I sad text.

Oh, all I want to know
All I want

With just a touch of my burning hand
I send my astro zombies to rape the land
Prime directive, exterminate
The whole human race

And your face drops in a pile of flesh
And then your heart, heart pounds
Till it pumps in death
Whatever stands left

All I wanted to say
And all I gotta do
Whod I do this for
Hey, me or you

And all I wanted to say
And all I gotta do
Whod I do this for
Hey, me or you

Oh, all I want to know
All I want

With just a touch of my burning hand
Im gonna live my life to to destroy your world
The whole fuckin race

Then your face drops in a pile of flesh
And then your heart, heart pounds
And it pumps in death
The whole fuckin place well

All I wanted to say
And all I gotta do
Whod I do this for
Hey, me or you

And all I wanted to say
And all I gotta do
Whod I do this for
Hey, me or you

Oh, all I want to know
All I want to know
All I want to know
All I want oh
Go

Korner zastavica:
Uglavnom elektronska muzika,onda muzika tipa Oliver Dragojevic,Kemal Monteno i slicne kukumavke do besvesti...
Onda one fore sa tamburicama i starogradskim pesmama...i to mi ne lezi...sad dalje ne mogu da se setim..

Mom organu sluha smetaju narodnjaci - bio to običan , turbo ili folk na hladnu fuziju - svi su isti.Što kaže Čorba "to se naše seljanke utegle u helanke".
"Fore sa tamburicama" i starogradske pesme slišaju normalni ljudi u normalnom restoranu za večerom, dok se narodnjaci slušaju u "objektima visokog rizika od tuča lokalnog karaktera" tj. u kafančugama.

e tu si u ptawu...black i death metal ne slusam..ali veruj idem i na zurke gde se pusta turbo folk,slusam i eminema.metallicu.rhcp,ewanescence,billy idol,50 cent,nigtwish,korn,marcela,beogradski sindikat...mozda bi voleo da to nije tako,al sta cu kad nista ne mrzim toliko.postoji nesto sto vise,a nesto sto manje volim,ali nista ne mrzim

Šmit:
Mom organu sluha smetaju narodnjaci - bio to običan , turbo ili folk na hladnu fuziju - svi su isti.Što kaže Čorba "to se naše seljanke utegle u helanke".
"Fore sa tamburicama" i starogradske pesme slišaju normalni ljudi u normalnom restoranu za večerom, dok se narodnjaci slušaju u "objektima visokog rizika od tuča lokalnog karaktera" tj. u kafančugama.
Ne znam zasto si citirao MOJ post?
AKo ti se ne svidja to sto ne volim tamburice, navikni se.:D
Ja ne bih mogao ni da pisham uz tamburice,akamoli da rucam ili veceram.
Iskreno lakse podnosim Stoju nego tamburice. :lol:
Verovatno sam suvise temperamentan da bih za vreme rucka slusao tamburanje u tamburu. :D:D
Ima par starogradskih pesama koje su mi ok,ali generalno mi je to smaracka muzika. Kao i Jazz recimo. Smara do BOLA. Mogao bih da rucam uz neki bluz.
A najvise volim kad me nesto SPRZI !!! Recimo Die,die my darling. :D
Yebes i rucak i veceru. :D

Back