Koja kola vozis , frajeru ?

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel prolazi ovako neshto? :-D

bmw-z4-cab.jpg

livija:

e umrla bih ne bih znala da se krave lozhe na crveno.... :lol:
Pa dobro bikovi ali i krave.......................ma to me naplasile one cobanice na Zabljaku jer tamo zimujemo a oko nase kuce se nadju obanice i govore mi kako krave idu na crveno!
E od tada bila ja ili ne bila u crvenom bezim o njih k'o djavo od krsta............ma ja od svega bezim i kokoske se plasim..................

.. a bockaju ih povrh svega ta trane.... choveche... koliko toga se moze recje ta trane na temu o autombilima :shock: ... to jest kolima... eto stigli smo do konachnog reshenja... poshto kola mogu da vuku i volovi... to bi sada bilo potpuno retro... kakvi konji... nabavicju jedna kola... shpediter... upregnuti par volova, pa da me svet vidi... sakljupati sekundarne sirovine... staro gvozhdje.... cena bakre je skochila, pa zato valjda kradu spomenike... i telefonske zhice... ali vi najverovatnije niste upoznati sa time... ipak, zivite tamo daleko... kakvi automobil... shpediter mi dajte...

Artinve:
.. a bockaju ih povrh svega ta trane.... choveche... koliko toga se moze recje ta trane na temu o autombilima :shock: ... to jest kolima... eto stigli smo do konachnog reshenja... poshto kola mogu da vuku i volovi... to bi sada bilo potpuno retro... kakvi konji... nabavicju jedna kola... shpediter... upregnuti par volova, pa da me svet vidi... sakljupati sekundarne sirovine... staro gvozhdje.... cena bakre je skochila, pa zato valjda kradu spomenike... i telefonske zhice... ali vi najverovatnije niste upoznati sa time... ipak, zivite tamo daleko... kakvi automobil... shpediter mi dajte...
sta tebi bi' brate? :-?

Back