Koja je vasa strast?

090120141402_zps9861903a-1.jpg
090120141399_zps4f115b86-1.jpg

090120141401_zps4af1764b-1.jpg
080120141391_zps0c38e87c-1.jpg

Женама су једина и највећа страст паре. То је главна инспирација, први покретач, смисао живота женама, оно што га чини испуњеним.

Што се мене тиче, немам појма. Можда радозналост, да све и свашта сазнам и знам. Уметност ме исто привлачи, писање, сликање, компонавање, свирање, али се нешто не задржавам на томе, него кад ми се ћефи то и радим, урадим до пола, сутрадан нађем неку другу занимацију и много тога оставим недовршено. Летим с цветка на цветак.

Да похвалим minonа такође :ok:

Женама су једина и највећа страст паре. То је главна инспирација, први покретач, смисао живота женама, оно што га чини испуњеним.

Што се мене тиче, немам појма. Можда радозналост, да све и свашта сазнам и знам. Уметност ме исто привлачи, писање, сликање, компонавање, свирање, али се нешто не задржавам на томе, него кад ми се ћефи то и радим, урадим до пола, сутрадан нађем неку другу занимацију и много тога оставим недовршено. Летим с цветка на цветак.

Да похвалим minonа такође :ok:
Женама су једина и највећа страст паре:super:

Uvek se setim recenice: "da biste ziveli pun zivot morate da gorite za necim". Za cim vi "gorite", ka cemu imate strast, sta vam daje pokretacku energiju, inspiraciju?

gorim za zivotom pre svega...a on je ispunjen ljubavlju, prema mojj deci, i prema jos par osoba...beskrajnim nebom i osmehom, umetnoscu, slikarstvom, poezijom i muzikom...a inspiracija je sve to skupa, ljudi su inspiracija, priroda je inspiracija, svaki minut moze biti inspirativan ako ga svesno prozivljavas

ne razumem ljude koji nesto tvrde sa tolikom sigurnoscu...a ne mogu nikako u to biti sigurni
sta radite trpajuci sve u isti kos?
valjda vam je tako lakse momci,m?
a koja te tvoja strast ajde reci nam?

- - - - - - - - - -

Sreca i osmeh...
Ljubav...

Izgaram od ljubavi...
Od muza...
Od dece...
Od roditelja...

To je moj pokretac...

Volim da citam, pomalo pisem, ucim, putujem... :)

citaj i uci:ok:

formulisi kako hoces :lol:
razumem ja potrebu da se ljudi svrstavaju u grupe, lakse se funkcionise, ali toliko generalizovanje mi vec nije jasno...ali ne bih da ulazim dublje u problematiku :lol:
imas svoj stav, to je tvoje pravo...koliko god da je meni nelogican

Па добро, можда грешим, али приметио сам да се женама највише цакле очи кад виде паре, па макар то било 200 динара на тротоару. :lol:

Јок, $2€ :lol:

Па добро, можда грешим, али приметио сам да се женама највише цакле очи кад виде паре, па макар то било 200 динара на тротоару. :lol:

sigurno ima takvih i zena i muskaraca...
ali, pravim ljudima se oci najvise cakle kad gledaju u neke druge oci koje vole, decije, partnerove, majcine, bratovljeve, sestrine...:)

sigurno ima takvih i zena i muskaraca...
ali, pravim ljudima se oci najvise cakle kad gledaju u neke druge oci koje vole, decije, partnerove, majcine, bratovljeve, sestrine...:)

Тачно, али као што кажеш правим људима. Питање је колико је тих правих људи данас.

- - - - - - - - - -

aj, priznaj da si se zarumeneo :lol: :lol:

koji bre novci...ala ste vi neki materijalisti...juuu...:lol:

Ех колико пута сам знао кад се изнервирам да проклињем паре, највише бих волео њих да видим у паклу како горе :lol:

:lol:

- - - - - - - - - -

Тачно, али као што кажеш правим људима. Питање је колико је тих правих људи данас.

- - - - - - - - - -

Ех колико пута сам знао кад се изнервирам да проклињем паре, највише бих волео њих да видим у паклу како горе :lol:

ima ih :) samo im treba dati priliku, oni se bas i ne guraju u prve redove...

eh, skroz te razumem :lol: no, pare su tu da se zarade i potrose i tako u krug...nemam zelju da ih posedujem

Back