gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Uvek se setim recenice: "da biste ziveli pun zivot morate da gorite za necim". Za cim vi "gorite", ka cemu imate strast, sta vam daje pokretacku energiju, inspiraciju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Женама су једина и највећа страст пареЖенама су једина и највећа страст паре. То је главна инспирација, први покретач, смисао живота женама, оно што га чини испуњеним.
Што се мене тиче, немам појма. Можда радозналост, да све и свашта сазнам и знам. Уметност ме исто привлачи, писање, сликање, компонавање, свирање, али се нешто не задржавам на томе, него кад ми се ћефи то и радим, урадим до пола, сутрадан нађем неку другу занимацију и много тога оставим недовршено. Летим с цветка на цветак.
Да похвалим minonа такође![]()
Uvek se setim recenice: "da biste ziveli pun zivot morate da gorite za necim". Za cim vi "gorite", ka cemu imate strast, sta vam daje pokretacku energiju, inspiraciju?
a koja te tvoja strast ajde reci nam?ne razumem ljude koji nesto tvrde sa tolikom sigurnoscu...a ne mogu nikako u to biti sigurni
sta radite trpajuci sve u isti kos?
valjda vam je tako lakse momci,m?
Sreca i osmeh...
Ljubav...
Izgaram od ljubavi...
Od muza...
Od dece...
Od roditelja...
To je moj pokretac...
Volim da citam, pomalo pisem, ucim, putujem...![]()
ne razumem ljude koji nesto tvrde sa tolikom sigurnoscu...a ne mogu nikako u to biti sigurni
sta radite trpajuci sve u isti kos?
valjda vam je tako lakse momci,m?
Требао сам то мало другачије да формулишем?![]()
rekla, pogledaj malo bolje
Требао сам то мало другачије да формулишем?![]()
nisam video duso
- - - - - - - - - -
H2O![]()
formulisi kako hoces
razumem ja potrebu da se ljudi svrstavaju u grupe, lakse se funkcionise, ali toliko generalizovanje mi vec nije jasno...ali ne bih da ulazim dublje u problematiku
imas svoj stav, to je tvoje pravo...koliko god da je meni nelogican
Па добро, можда грешим, али приметио сам да се женама највише цакле очи кад виде паре, па макар то било 200 динара на тротоару.![]()
pa upravo se o tome radi...duso...
donosis zakljucak pre no sto o nekome nesto iole znas, na osnovu vrlo sturih informacija
sigurno ima takvih i zena i muskaraca...
ali, pravim ljudima se oci najvise cakle kad gledaju u neke druge oci koje vole, decije, partnerove, majcine, bratovljeve, sestrine...![]()
juuu
- - - - - - - - - -
a i novci![]()
aj, priznaj da si se zarumeneo![]()
koji bre novci...ala ste vi neki materijalisti...juuu...![]()
sigurno ima takvih i zena i muskaraca...
ali, pravim ljudima se oci najvise cakle kad gledaju u neke druge oci koje vole, decije, partnerove, majcine, bratovljeve, sestrine...![]()
aj, priznaj da si se zarumeneo![]()
koji bre novci...ala ste vi neki materijalisti...juuu...![]()
ma jok![]()
Тачно, али као што кажеш правим људима. Питање је колико је тих правих људи данас.
- - - - - - - - - -
Ех колико пута сам знао кад се изнервирам да проклињем паре, највише бих волео њих да видим у паклу како горе![]()