Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, za kaubijku treba vešta i iskusna jahačica.jel za kaubojku treba dobar konj![]()
Ne, za kaubijku treba vešta i iskusna jahačica.
Zamišljam jahačiće koje slučajno zaboli.znaci ipak treba dobar konj, zamisli neku ragu koja lipse nakon par pokreta![]()
Da sam tamo, sad bih nekog javno izazvao, da svi vide kako je hrabra.znaci ipak treba dobar konj, zamisli neku ragu koja lipse nakon par pokreta![]()
Zamišljam jahačiće koje slučajno zaboli.![]()
Mrprrrrrrrrr, pripadamo istoj vrrrrrsti, mačjoj.ja zamisljam tipa kako uziva i kaze frrr
![]()
Da sam tamo, sad bih nekog javno izazvao, da svi vide kako je hrabra.
Propisi postoje zato da bi se kršili, who obeys all the rules misses all the fun.nista javno i vani, znas li kolike su kazne
logicki gledano za to kolika je kazna ako te uhvate fino uplatis 7 dana banje
![]()
Imašnista javno i vani, znas li kolike su kazne
logicki gledano za to kolika je kazna ako te uhvate fino uplatis 7 dana banje
![]()
Shvatam to kao znak povlačenja.
ja bi to prije protumacila kao znak dobrog kucnog odgojaShvatam to kao znak povlačenja.![]()
Ja midlim da je bitnije da bude izdržljiv konj hihihi.jel za kaubojku treba dobar konj![]()
OpasnoCek mico kaubojka je koja,jockey volim naj al kaubojka kako ti jases
Zaista mislim (iz ženskog ugla) da je medeno.Spoons sam zaboravio da pomenem, medeno..
I konj i jahačica, ukoliko ona ne ume da jaše ništa od galopa, piši propalo.Ja midlim da je bitnije da bude izdržljiv konj hihihi.
Veoma brzo.Dobra poza je i kada žena leži na kuhinjskom ili radnom stolu na leđima, a noge su joj preko partnerovih ramena. Samo što sto vrlo brzo krene da škipi, ne treba preterivati sa tom pozom.
manje skripi ako je polegnes potrbuskeVeoma brzo.![]()
Vidi vidi, sad si se razotkrila.manje skripi ako je polegnes potrbuske![]()
Vidi vidi, sad si se razotkrila.![]()
Ljuljala si se ti na stolu jer vidi se da si upoznata sa problematikim.manje skripi ako je polegnes potrbuske![]()
Pa kad udaraš kao manijak. Iskuliraj malo, kontroliši se.Veoma brzo.![]()
Ljuljala si se ti na stolu jer vidi se da si upoznata sa problematikim