Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.642
Ma da bre o sexu nema sta da se prica posle 30eЗначи, оматорило се![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da bre o sexu nema sta da se prica posle 30eЗначи, оматорило се![]()
Зато ја висим на КулинарствуMa da bre o sexu nema sta da se prica posle 30e
Pa ne držiš non stop oči otvorene. Ako to radiš ne uživaš u potpunosti. U stoječem položaju kad je žena okrenuta leđima podrazumeva se da s vremena na vreme okrene glavu i pruži poneki poljubac.И ја волим контакт очима, и приступ врату и да сам горе, што би Милан Гутовић рекао- пропелерка![]()
Ne, nego sve mi je pod rukom i pod okom, a i mogu svojoj lepšoj polovini da pružim maksimalno zadovoljstvo. Ruke su potpuno slobodne.Доообро, ти би да распредаш, видим...
sta tu ima da se raspreda, skidaj gace i caoДоообро, ти би да распредаш, видим...
malo mazo malo sado <3sve ribe vole sado mazo
svaka koja kaze da nije istina
lazeeeeeeeeeeeeee![]()
Kao kerovi? Bum, bange i ćao?sta tu ima da se raspreda, skidaj gace i cao))
Tu se pogadja G tackaa ja cucim medju njene noge.
zene se raspamete u ovoj ultra-dubinskoj pozi
Pogledajte prilog 1367641
veruj keru, ne veruj svaleruKao kerovi? Bum, bange i ćao?
Neki kerovi jdnostavno odu ako nisu vezani.veruj keru, ne veruj svaleru
a tek ako je djoka jos malo zakrivljen na levo il desno..................smrtna opasnost za zenu.Tu se pogadja G tacka
Pola od te poze da se namesti kao sto je prikazano na slici moze da razvali zenu od orgazma.a tek ako je djoka jos malo zakrivljen na levo il desno..................smrtna opasnost za zenu.
Mislio sam na slatko mučenje, drugačije rečeno uživanje u raznim drugim pozama.Uživanje u intimnim odnosima je kad se u potpunosti prepustiš zadovoljstvu bez ikakve potrebe da se bar malo pomučiš.
Pusti ti to uživanje kad meni posle toga pucaju butine.Mislio sam na slatko mučenje, drugačije rečeno uživanje u raznim drugim pozama.
Dogi je najbolji da zamisliš nekog drugog...
Kod mene samo oči u oči, vote for standing missionary
Ali samo muško može. Žensko bi mislim vrat zaboleo duže da gleda tako tv.ne samo da zamisljasmoze i tv da se gleda
![]()
Ali samo muško može. Žensko bi mislim vrat zaboleo duže da gleda tako tv.
Zamisli takav sex hihihihihihi, on gleda tv a ona rešava ukrštene reči , ne mogu da prestanem da se smejem kad pomislim na to.paaaa zensko moze da rjesava uktrstene reci, veze goblene ili bar da pise na mobitel. Zene su poznate po multitaskingu
![]()
ccc teoreticarZamisli takav sex hihihihihihi, on gleda tv a ona rešava ukrštene reči , ne mogu da prestanem da se smejem kad pomislim na to.
Ovde je reč o tome da je ženi nezgodno da gleda tv u dogi pozi, nema to veze za multitaskingom.paaaa zensko moze da rjesava uktrstene reci, veze goblene ili bar da pise na mobitel. Zene su poznate po multitaskingu
![]()