white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Do koje granice nesto ili nekog mozete da tolerisete? Sta je ono sto vas moze izvuci iz takta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takoe
Dugooo tolerišem, meseci , godine , ali ''izlazak '' iz tolerancije, taj okidač, je ponekad buran , tako da se zapitam posle ''zašto''' , prvo zašto sam mojom učtivošću toliko dugo ili uopšte morao da tolerišem , drugo zašto je reakcija na kraj mogućnosti daljnjeg tolerisanja nezgodna . .Do koje granice nesto ili nekog mozete da tolerisete? Sta je ono sto vas moze izvuci iz takta?
Па лаж и превараDo koje granice nesto ili nekog mozete da tolerisete? Sta je ono sto vas moze izvuci iz takta?
И безобразлукDo koje granice nesto ili nekog mozete da tolerisete? Sta je ono sto vas moze izvuci iz takta?
istooosve imam kraci fitilj za ljude koji mi trose vreme
I nastavi tako, tolerancija je važna i radi svoj posao...Tolerisem dosta ljude i to se vidi i ovde na forumu
E pa znas, kazem ja kako je, ali oni ne kapiraju..I nastavi tako, tolerancija je važna i radi svoj posao...
ali koji je sledeći korak? Ne možeš ceo život ljude samo da tolerišeš?
Мене избаци из такта када ме неко прави будалом,тј.лаже ме у лице.Do koje granice nesto ili nekog mozete da tolerisete? Sta je ono sto vas moze izvuci iz takta?
Да ли мала лаж или велика?Takoe
Isti slučaj kod mene
Ne postoji mala velika, laž je lažДа ли мала лаж или велика?
Laži i glumatanje.Do koje granice nesto ili nekog mozete da tolerisete? Sta je ono sto vas moze izvuci iz takta?
Наравно, али већина каже да може нека мала лаж.Ne postoji mala velika, laž je laž