Koja je to vrsta muzike?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DJM

Ako je Brega tezak za sviranje sta onda da kazemo za Stevie Ray Vaughan-a?
Ko je to neznam:) Ima dobrih girarista stranih ako to mislis, mnogo boljih od Bregovica (Bregovica iz BD, posto sad vise nije isti u psihu kao tad - pa vjerovatno ni u sviranje)

diferent from others...

e priznajem da su neke stvari teske....lakse je svirati ganse nego bregu(skoro pa bukvalno)
inace bregu bas ne gotivim...
Neznam, nisam nikad pokusavao Gansenrozis' svirat. Niti ih nesto slusam puno...razumes. Nemogu nikako da uhvatim dobro SMAK-Daire temu. Sviram po tablaturi ali ne cuje mi se kao njemu, on to brzinski, svaka mu cast! Imamo mi dobrih gitarista, sto da navodimo samo inostrane...

Marge

Agree! Pre neki dan smo imali zurku u skoli i dogovorili se da ne pustamo muziku, vec da se nekoliko gitarista smenjuje i da sviraju domaci rock (inace idem u srednju muzicku, tako da ti momci stvarno rasturaju kako sviraju)... I kad ih je jedna devojka zamolila da sviraju Sve ce to mila moja prekriti ruzmarin snjegovi i sas, svi su rekli da je pesma zayebana za sviranje i da je bolje da ne pokusavaju da sviraju. A, kao sto rekoh, stvarno super sviraju...

Dobar izbor pjesme!:) samo sto tu ima i bas/orgulje/klaviri/violine/okarine sta li vec neznam kako se zovu instrumenti:) Mada ima i gitara iza, ali nisam pokusavao nikad posto nebi licilo 'to na to' jer tu treba jos masu instrumenata. Mozda su oni i znali izvest dio sa gitarom, ali to nebi bilo 'to' (bez ostalih instrumenata)
A kladim se i da bi ti neko ko uci pjevanje reko 'nemoj tu, teska je za pjevanje':) Neznam kako ste mislili ispjevat to.

Vidis, ako se razumijes u gitare (a ja se razumijem) onda kapiras da nema pravila za drzanje, mozes da drzis kako oces, sviras kako oces, nema pravila. Isto tako bi za Satrianija mogo jednako 'kritika' da navedes tog tipa posto on uopste ne svira po 'pravilima' vec ima svoja zato molim te gubi se da te ne gledam. Cao.

Vidiš ja sam rekla DRŽI... NE SVIRA... hahaha:roll::lol:
A ti ovde od pre 10 dana i nesto pametuješ... OO Božeee....

evo ga mp3 za malo 'zescu' ali kracu verziju - prvu verziju. Grupa Jutro (prvi naziv Bijelog Dugmeta). 1973.

http://rapidshare.com/files/7113606..._1976_-_05__Kad_bih_bio_bijelo_dugme.mp3.html

Јел би могао ово да уплоадујеш на www.sendspace.com ? Нешто ме зајебава Рапидшер :?

Izvinite sto se mesam, ali ovo je previse... :roll:

I nemoj molim te vise lupati, ove godine secam se, videla sam Bregovica na TV-u kako drzi gitaru :roll: i peva: ,,Ringe ringe raja....'' (ili kako vec ide). :roll:

A Bijelo Dugme ima dobre pesme, ali se npr. sa Ekv-om ne moze porediti.

Moje misljenje.

ЕКВ је... Ма...

Ko je to neznam:) Ima dobrih girarista stranih ako to mislis, mnogo boljih od Bregovica (Bregovica iz BD, posto sad vise nije isti u psihu kao tad - pa vjerovatno ni u sviranje)

Dobar izbor pjesme!:) samo sto tu ima i bas/orgulje/klaviri/violine/okarine sta li vec neznam kako se zovu instrumenti:) Mada ima i gitara iza, ali nisam pokusavao nikad posto nebi licilo 'to na to' jer tu treba jos masu instrumenata. Mozda su oni i znali izvest dio sa gitarom, ali to nebi bilo 'to' (bez ostalih instrumenata)
A kladim se i da bi ti neko ko uci pjevanje reko 'nemoj tu, teska je za pjevanje':) Neznam kako ste mislili ispjevat to.

ЛОЛ каква реченица :lol: Сњегови рузмарин и шаш... Пре... хм... Превелика песма. Преамбициозна. Али текст је добар.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back