Која је сврха форума ако не смемо међусобно коментарисати једни друге?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

psmaniac

Veoma poznat
Poruka
14.333
Опет ауторска, иако верујем да ће и ову обрисати.

Дакле, шта је разлог нашег окупљања овде?
Виртуелна симулација стварних разговора са пријатељима, познаницима, истомишљеницима, неистомишљеницима?
Ја у разговору са пријатељима увек инсистирам на разлозима за нечији став, био он овакав или онакав.
Забрана кометарисања разлога за став форумаша и санкционисање истих уопште није у духу слободе говора.
Дозвољено је јавне личности частити најпогрднијим етикетама, чак и форумаши се редовно часте међусобно истим али
изнети доказе зашто су нечији ставови такви какви јесу је забрањено и санкционише се.
По мени то нема никаквог смисла и залази у домен забране и прикривања информација о разлозима нечијих намера.

a tis referenca da nekome kazes da je napr ustasa samo zato sto ti se njegov ili njen stav ne svidja?

i ja bi voleo da nema nikakve moderacije pa da kad mi neko odvali takve bljuvotine, da ga tako saranim njegovim recnikom da bi se oma prenikovao..
Не. Потпуно си залутао. Такве квалификације су дозвољене и редовно их читамо по форуму, не санкционишу се.
Само стварни докази нечијег лажног представљања се санкционишу и немогуће их је поставити а да не буду обрисани.

Ponoviću više puta, šta mi teško
:mrgreen: ovo je forum, net, daleko od realnog sveta. Možeš biti šta hoćeš ovde jer ne postoji način da se utvrdi identitet, osim u nekim iznimnim slučajevima. Dakle, ne možeš na osnovu net komunikacije sa anonimnim članovima donositi bilo kakve zaključke koji se baziraju na TVOJOJ proceni nekoga. Posebno ako su to uvredljive procene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back