„E, nosite se i jedni i drugi“: Šta je Nenad Jezdić govorio o studentskim protestima

Ti ne zivis u Srbiji?
Pisemo za Srbiju. I pisali smo o kolicini novca koje mogu ovde samo tajkuni sns bande da zgrnu.
Posten covek ne.
Koliko bio vredan i radan, toliki novac nemoguce je.

Једном је Мишковић рекао да њега прати најужи скуп од 3 000 правница/ка и економисткиња/та

Докле више та илузија да 'само пар људи да се помери' и све ће бити екстра

Кратко ти је памћење.

Изађи из црвене и лажне историје

Постоји памћење пре вас црвених
Kakvi “crveni”?
Kakvi “drugosrbijanci”?
Postoje ljudi, poput mene koji nisu toliko u tom politickom smecu.
Protiv svakog nasilja.
To vecini nije jasno. Jer malo je neukaljanih.

Једном је Мишковић рекао да њега прати најужи скуп од 3 000 правница/ка и економисткиња/та

Докле више та илузија да 'само пар људи да се помери' и све ће бити екстра
Miskovic je tajkun broj 1.

Daj molim te, meni treba neki Perica sto ima 21 godinu i zivi sa mamom, tatom i bakom da mi objasni sta meni treba.

Hajde molim te.

Необјашњава ти шта ти треба ....обиајшњава ти да таки као ти њима не треба

већ ти лепо каже да си оцо убица брато убица..

да ти је због сујете и глупости страдало 70% популације у балканским и великом рату

да ти је због алавости да буде Карађорђија највећамонархија на балкану увученарепубликанска банда преко дрине а расточена србија

и да на крају крајева без стида и срама 100 година опет 'претендујеш на 'круну''

Протестима нетребају фашисти нацисти ....Протести неће да раде за фашисте и нацисте ....Неће да раде за профитере

Kakvi “crveni”?
Kakvi “drugosrbijanci”?
Postoje ljudi, poput mene koji nisu toliko u tom politickom smecu.
Protiv svakog nasilja.
To vecini nije jasno. Jer malo je neukaljanih.

Ти слушаш будалетину .... Лично је изјавио да је на Крсти само да подхевава ....да ти сада не копам његове гадости

Ti ne zivis u Srbiji?
Pisemo za Srbiju. I pisali smo o kolicini novca koje mogu ovde samo tajkuni sns bande da zgrnu.
Posten covek ne.
Koliko bio vredan i radan, toliki novac nemoguce je.

Aleku Kavcicu svaka cast, on u Americi zivi.

Ne zivi, zivi na relaciji USA i Srbija. I mnogo je vise u Srbiji u poslednjih 5 godina nego u USA.

Ja sam novac stekao u Srbiji, na nacin na koji i mnoge druge IT firme: prodajuci usluge stranim klijentima.
U Nemackoj zivim, ali mi je poslovanje u Srbiji, i manjim delom u Nemackoj.

I nisu tajkuni ti koji su bitni u ovoj prici, ne znam kako si dosla do tajkuna uopste.

Srbiji trebaju posteni ljudi i tacka, a takvih ima.

Na primer, znam i gomilu univerzitetskih profesora u Srbiji koji su dosta zaradili i svaki dinar posteno.

Dakle ima ko.

Часно пружена одступницу, да не буде окупан у сопственој крви

Изгледа да си откостио сувеше прасади у задње време..Одмах те ухвати порив некакав за крвљу

Poslednja izmena:
Ne zivi, zivi na relaciji USA i Srbija. I mnogo je vise u Srbiji u poslednjih 5 godina nego u USA.

Ja sam novac stekao u Srbiji, na nacin na koji i mnoge druge IT firme: prodajuci usluge stranim klijentima.

I nisu tajkuni ti koji su bitni u ovoj prici, ne znam kako si dosla do tajkuna uopste.

Na primer, znam i gomilu univerzitetskih profesora u Srbiji koji su dosta zaradili i svaki dinar posteno.

Dakle ima ko.
Spontano se pricom doslo do teme tajkuna.

Tebi svaka cast na uspesnom poslovanju, uvek mi je drago da cujem da postoji zlatni izuzetak.

Ima valjda. Zar ti nisi posteno stekao bogatstvo ovde i jos stotinu njih znas?

A sto se univerzitetskih ptofesora tice, bar ovde citam da se vecito zale na male plate ili sl.

Tako da mi to nesto ne pije vodu.

Ima, ali to nije obican, posten svet, o tome pisemo.

Ухххххх

'Поштен' 3 000 000 минимум у србији не створи на годишњем нивоу шта потроши ....Шта ту вреди поштење ?

Капитализам не занима поштење..занима САЛДО ..дали је 0+ профит .....

Тренутно 'поштено' у србији неможе да капитализму понуду више него што је понудио СНС и АВ ....

Протести јесу велико морално кађење..... али не прочишћење

Употребимо ли библијске синтагме само су светом водицом попрскани ...а њих само огањ може прочистити

Spontano se pricom doslo do teme tajkuna.

Tebi svaka cast na uspesnom poslovanju, uvek mi je drago da cujem da postoji zlatni izuzetak.

Hvala, ali nisam izuzetak.
Ima mnogo i daleko boljih i postenih preduzetnika.

Nego nisi ih videla jer su nevidljivi, drze se van svih tokova.

Ali podrzavaju studentsku listu i bice tu.

Dakle ima ko.

Цене баш свега што 'обичан живаљ' занима су наспрам прихода порасле 200% - 300%

Како мислиш да 80% 'обичних' 'неуспелих' ..преживи 'чија је србија' натезање мафије и 'поштених а богатих'

Ухххххх

'Поштен' 3 000 000 минимум у србији не створи на годишњем нивоу шта потроши ....Шта ту вреди поштење ?

Тренутно 'поштено' у србији неможе да капитализму понуду више него што је понудио СНС и АВ ....

Употребимо ли библијске синтагме само су светом водицом попрскани ...а њих само огањ може прочистити
Pod izrazom “posteno” mislim na legalno.
Ne mesaj kapitalizam i ostalo, van price je.

Ima, ali to nije obican, posten svet, o tome pisemo.

Нека имаш и 300 000 поштених и богатих ..све је то ништа јер

Ухххххх

Мислиш ли да ће Кинези Руси ЕУ УСА да се 'прешалта ' са мафије у србији на 'поштене'

Поштени немају толико да понуде ...

Зато и оно ђубре од АВа који је довукао сву светску банду капиталиста у србији

је са ивице свога лудила лупетао ' Очински вам саветујем неможете победити'

Мислиш да ће 'средњи' и 'мали' капитал да 'победи велики ''државни' светски капитал'

Проучи мало пример Детроита ....

Срби су на погрешном месту да опстану .... и надасве са подпуно погрешним ( мада у оваквомокружењу непостоји прави успешни )

социални корпус

Слични су Хебрејима пре две хиљадегодина ..И чека их таква судбина ..Све 'Србије' ће нестати и остаће само прича

а да ли ће Србије бити за 2 000 година .... то нико незна

иди затражи салату бар у сендвич
Gde greši čovek?Zar ti stvarno veruješ nekim klincima bez radnog i životnog iskustva?
Pa idealni su za manipulaciju,idealni.
A na to se i išlo,isproban recept za revoluciju,udaraju na osećanja starijih,na ovakav način: NAŠA DECA znaju bolje,mladost,neiskvareno,čestito,nemaju razloga da nas prevare,nisu okaljali obraz,na njima ostaje svet i ostale forice.
U suštini masa mladih ljudi koji nemaju znanje i veštine za bavljenje bilo kojom profesijom iz prostog razloga-još uvek su učenici.

Pod izrazom “posteno” mislim na legalno.
Ne mesaj kapitalizam i ostalo, van price je.

Поштено је Јездић бушио бунар и пробушио ..а штету пресахлим бунарима није надокнадио

Е тако гомила тих 'поштених' српских 'малих' капиталиста да су плаћали порез онолики колики је у ЕУ неби имали пас за шта да их уједе

Није суштина у капитализму ...суштина је у оном што ти је написано

3 000 000 јединки у Србији троши више него што створи ...Од тога не можеш ништа направити

Цела судска адвокатска нотарска економска булумента не ствара ништа .. да не крећемо даље на 'техничке' па 'здравствене' ...

Часно пружена одступницу, да не буде окупан у сопственој крви

Nadam se da nece, mozda je krv sve ovo i izazvala. Prelako prolivene krvi nam je svima preko glave.

Mene su studenti prijatno dirnuli mirnim pristupom, toliko drugacijim od svega na sta smo navikli. Ocekivali smo sukob i svadju, podivljalu omladinu koja se tuce. Ne znam za ostale, ali moj prag tolerancije na sukobe je vrlo, vrlo nizak, jednostavno ih ne trpim jer ih je bilo i previse.

Red je da probamo drugacije, pitomije.

Поштено је Јездић бушио бунар и пробушио ..а штету пресахлим бунарима није надокнадио

Е тако гомила тих 'поштених' српских 'малих' капиталиста да су плаћали порез онолики колики је у ЕУ неби имали пас за шта да их уједе

Није суштина у капитализму ...суштина је у оном што ти је написано

3 000 000 јединки у Србији троши више него што створи ...Од тога не можеш ништа направити

Цела судска адвокатска нотарска економска булумента не ствара ништа .. да не крећемо даље на 'техничке' па 'здравствене' ...
Rekoh to nije tema.
Ni ti famozni bunari, vec reci da ne treba da bude nemira i dece po ulicama.

Nadam se da nece, mozda je krv sve ovo i izazvala. Prelako prolivene krvi nam je svima preko glave.

Mene su studenti prijatno dirnuli mirnim pristupom, toliko drugacijim od svega na sta smo navikli. Ocekivali smo sukob i svadju, podivljalu omladinu koja se tuce. Ne znam za ostale, ali moj prag tolerancije na sukobe je vrlo, vrlo nizak, jednostavno ih ne trpim jer ih je bilo i previse.

Red je da probamo drugacije, pitomije.

Па није.

Владалац иде на то и рачуна на то.

Одговорити, подмитити, купити, лагати, уценити, све само да народни страх не победи народни бес

Back