- Poruka
- 714
Šta se postiže ranim leganjem, šta se gubi kasnim(leganjem) ?
Koje su prednosti i mane ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kasno lezem i rano ustajem.Gde bi mene ubacila u toj klasifikaciji?Ovi rano sto lezu ustaju normalni,a kasno sto lezu budu pospani,i novi dan im je sjeban.
U srednju kategorijuJa kasno lezem i rano ustajem.Gde bi mene ubacila u toj klasifikaciji?![]()
Isti samJa kasno lezem i rano ustajem.Gde bi mene ubacila u toj klasifikaciji?![]()
Ranim leganjem se preskace najbolji deo danaŠta se postiže ranim leganjem, šta se gubi kasnim(leganjem) ?
Da. Stvar je u bioritmu, tj. da li ste "dnevni" ili "noćni" tip.nesto se bas i ne osecam od jutros normalnom jer sam ustala rano
stvar je u bioritmu coveka i potrebom za snom koji je potreban svakom od nas
najmanje osam sati da bi se organizam odmorio i bio spreman na novi dan i nove aktivnosti
Meni je svaki dan naporan kad god se probudim pre 9 ujutru bez obzira da li sam legao na spavanje rano ili kasno osim kad sam negde na svez vazduh na nekom planinskom jezeru ili reci...Ovi rano sto lezu ustaju normalni,a kasno sto lezu budu pospani,i novi dan im je sjeban.
Kasno leganje duzi je dan.Rano leganje, rano ustajanje. Duzi je dan, odmorniji je covek.
Postize se zivot,vampiri zive nocuŠta se postiže ranim leganjem, šta se gubi kasnim(leganjem) ?
ako neko moze da leze kasno u 2 ili 3 h a da ne mora da ustaje u 5 ili 6 h ujutro ..sto da ne..
Trenutno ne moram. Videćemo šta budućnost nosi.