Koja je prva igra koju ste igrali na pc-u?

• Začetnik teme Začetnik teme P.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tema je:

• Dobra

• Onako

• Lohsa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako se secam dobro, 91-92, na PC286(16mhz sa turbom, 1mb ram, 40mb hdd), bila je neka igrica AXE, neki Viking sa sekirom.Ako se neko seca, jel Prince of Persia radio na 286? Pre toga na Commodore 64 je bilo mnogo igrica na kasetama. Znate li vi mladji kako je izgledalo stelovanje glave na kasetofonu i ucitavanje Turbo250?

ja ne znam da li spadam u mladje, ali se secam da je turbo 250 morao da se ucita pre bilo koje igre... a stelovanje glave... sa srafcigercicem na "plejeru" za kasete... covece, kako mi to sada deluje neverovatno i smesnoooo... znam da se baba uvek prilikom ucitavanja tripovala kako kvarim TV! :lol:
i sto je najjace- i tada sam se u igru mogao uzeviti koliko i sada... prokleti ljudi i njihove nezasite umisljene potrebe za novim! :)

Kada sam je presao, zinuo sam i gledao credits...prica je veoma komplikovana, a odmah da ti kazem da je ono pismo s pocetka igre Jamesova iluzija...necu da pravim spoilere. The game has blown me away sto kazu :)

Ne mozes da napravis spoilere za S.H. i da hoces.Jednostavno u ovoj igri se nista i ne zna,bar dokle sam ja pratio i citao razne tekstove.Mislim da je dvojka najbolji deo iz serijala.trebalo bi da urade rimejk prvog dela kao i prvog dela resident evil serijala.Mada je rimejk i izasao ali samo za game cube.
REmake_screen.jpg

Ako se secam dobro, 91-92, na PC286(16mhz sa turbom, 1mb ram, 40mb hdd), bila je neka igrica AXE, neki Viking sa sekirom.Ako se neko seca, jel Prince of Persia radio na 286? Pre toga na Commodore 64 je bilo mnogo igrica na kasetama. Znate li vi mladji kako je izgledalo stelovanje glave na kasetofonu i ucitavanje Turbo250?

Battle Axe...kakva igra!!! Moglo vishe ljudi da igrapatuljak,zena i onaj sa machem,evo sad je skinite i probajte ima da se odushevite...tada je bila hit i na automatima :) haha joj kad je to bilo..95-6

JA sam imao Komodor ali kratko...jao stelovanje glave!!! koje ludilo ne secam se ne sto smo to radili

Back