-|The MilkMan|-
Primećen član
- Poruka
- 834
na svom kompu sam prvo igrao gta vice city(naj igra, svih vremena) i harry potter(1.deo)...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:-D
Na mom compu sam prvu igrao Claw a uopste na PC sam prvu igrao Tactical Ops(kod komsije)

Kada sam je presao, zinuo sam i gledao credits...prica je veoma komplikovana, a odmah da ti kazem da je ono pismo s pocetka igre Jamesova iluzija...necu da pravim spoilere. The game has blown me away sto kazuMoja prva igra na kompu cini mi se bese Silent Hill 2.
Divne li igre i tako tuzne price.

Kada sam je presao, zinuo sam i gledao credits...prica je veoma komplikovana, a odmah da ti kazem da je ono pismo s pocetka igre Jamesova iluzija...necu da pravim spoilere. The game has blown me away sto kazu![]()
Zove se Jazz JackrabbitJazz ili tako nekako se zove, ne mogu da se setim, neki zec sto roka kornjace i skuplja neke dijamante.......davne '97......![]()
Ako se secam dobro, 91-92, na PC286(16mhz sa turbom, 1mb ram, 40mb hdd), bila je neka igrica AXE, neki Viking sa sekirom.Ako se neko seca, jel Prince of Persia radio na 286? Pre toga na Commodore 64 je bilo mnogo igrica na kasetama. Znate li vi mladji kako je izgledalo stelovanje glave na kasetofonu i ucitavanje Turbo250?
haha joj kad je to bilo..95-6