- Poruka
- 42.301
ne.. zahtevi su ok i ja ih podrzavam..i ja zelim da se zna ko je kriv za pad nadstresnice... ne zelim da razmisljam da mi sutra neka druga padne na glavu.
ali ne podrzavam nasilje..koja je poenta nasilja? nasiljem se ne pridoobija neophodno glasacko telo..
kako god okrenemo sns ima vecinu u onima koji izlaze na glasanje.. mozemo do sutra da pricamo kako je sns u ona dva mesta pre par meseci dobio manje glasova nego ranije, da je ulozeno puno novca..mozemo svasta da pricamo, kad se podvuce crta, opet je pobedio...
prevagu mogu da naprave oni koji ne izlaze i motivisu se da izadju..da li je nasilje nacin da se ti motivisu da izadju? iskreno sumnjam.
juce nije bilo batinasa pa su opet demolirane prostorije... nasilje se opravdava nasiljem? u cemu je onda promena?
Na koji bi ti način primorao SNS da raspiše izbore i da sprečiš velike pljačke koje se tek spremaju, posebno u ovo vreme tzv napada na Katastar? i pretvaranja silnih gazdinstava po Srbiji ukljulčujuči ski staze, vode, bogatstva u doo preduzeća? itd itd