Koja je poenta...

ne.. zahtevi su ok i ja ih podrzavam..i ja zelim da se zna ko je kriv za pad nadstresnice... ne zelim da razmisljam da mi sutra neka druga padne na glavu.
ali ne podrzavam nasilje..koja je poenta nasilja? nasiljem se ne pridoobija neophodno glasacko telo..
kako god okrenemo sns ima vecinu u onima koji izlaze na glasanje.. mozemo do sutra da pricamo kako je sns u ona dva mesta pre par meseci dobio manje glasova nego ranije, da je ulozeno puno novca..mozemo svasta da pricamo, kad se podvuce crta, opet je pobedio...
prevagu mogu da naprave oni koji ne izlaze i motivisu se da izadju..da li je nasilje nacin da se ti motivisu da izadju? iskreno sumnjam.

juce nije bilo batinasa pa su opet demolirane prostorije... nasilje se opravdava nasiljem? u cemu je onda promena?

Na koji bi ti način primorao SNS da raspiše izbore i da sprečiš velike pljačke koje se tek spremaju, posebno u ovo vreme tzv napada na Katastar? i pretvaranja silnih gazdinstava po Srbiji ukljulčujuči ski staze, vode, bogatstva u doo preduzeća? itd itd

Na koji bi ti način primorao SNS da raspiše izbore i da sprečiš velike pljačke koje se tek spremaju, posebno u ovo vreme tzv napada na Katastar? i pretvaranja silnih gazdinstava po Srbiji ukljulčujuči ski staze, vode, bogatstva u doo preduzeća? itd itd
a zasto bi ih primoravali na izbore?
to je greska sto su protesti otisli u tom smeru..i na zapadu bi daleko bili bolje primljeni da su se zadrzali u izvornim zahtevima a to je da se saznaju krivci za pad nadstresnice i te korupcije o kojima pricas.

a zasto bi ih primoravali na izbore?
to je greska sto su protesti otisli u tom smeru..i na zapadu bi daleko bili bolje primljeni da su se zadrzali u izvornim zahtevima a to je da se saznaju krivci za pad nadstresnice i te korupcije o kojima pricas.

Hajde kaži mi šta je vlast uradila tim povodom?

Svaki put kada postoji veliko nezadovoljstvo građana, demokratski put su izbori. Još od Starih Grka do današnjih dana to znači demokratija, ako možda nisi znao.

Ja sam protiv nasilja bilo koje vrste. Mislim da cilj ne opravdava sredstvo. Dostojanstvene proteste i akcije podržavam, pa makar pešačila po Beogradu, ali ovime su dosta pali u mojim očima. Ovakvo stanje nikome ne treba.

Да поновимо ...СНС просторије су разбијали СНС активистида би истебиле реновиране

и опет да се прелију паре из буџета у СНС буразерскепослове

demolirana je cela država godinama unazad a hvatate se za prostorije :roll:

ako su sns batinasi prvi krenuli onda treba da budu pohapseni a ne da ljudi ulaze u obracun sa njima..ako se ne varam pohapseni su oni zbog kojih je sve ovo i krenulo koji su napali one studente sa akademije...

nisi rekao koji batinasi su bili u praznim prostorijama? kako opravdavas demoliranje i sta je to realno donelo ili odnelo?
i sinoc u beogradu bila je tuca sa policijom, ne sa batinasima.. kako to objasnjavas?

Да поновимо ...СНС просторије су разбијали СНС активистида би истебиле реновиране

и опет да се прелију паре из буџета у СНС буразерскепослове

Pa ljudi moji sve je rasprodano... bagra na vlasti se obogatila svime što je bilo državno... pre neko veče sam bila u bolnici nije mi bilo dobro, takve scene sam videla, tražim vode nemaju čašu da mi daju, ljudi jauču, niko ih ne gleda, da li ste vi svi svesni u šta se pretvorilo naše zdravtsvo, primera radi, tamo gde smo naikli ići i plaćamo od naših plata, to je sve popljačkano i sad ako nemaš novcda možeš da crkneš u holu bolnice.

Oni moraju nekako da se spreče da ne rasprodaju baš sve.. Njihove porodice će do praunuka imati sve, a mi ćemo se boriti za hranu i vodu.

Naravno.

Ta generacija ZNA da su deca u Ribnikaru MRTVA.

Deca su u petoj, sestoj i sedmoj godini naucila vaznu lekciju koja glasi da u skoli nisu bezbedna i da tata nekog derista moze da cuva u kuci na desetine pistolja i pusaka.

Ko ih je toj lekciji naucio? Mama i tata? Uciteljice? Ili vlast licno!

Zapitaj se kakvo je tvoje vaspitanje ako te mama i tata nisu naucili da maskirani kriminalci ne smeju da vrsljaju ulicama, gaze i tuku mladice i devojke koji mirno protestvuju.
Sta si ti iz svoje kuce poneo?

Nista kvalitetno, po mom misljenju.

Деца ' @tab503 'ова су на сигурном ....

:hahaha:
@Paula
Predji i ti na pravu stranu dok je vreme
Screenshot_20250810_172937_Samsung Internet.jpg

demolirana je cela država godinama unazad a hvatate se za prostorije :roll:

A nikako da kaze da su SNS huligani prvi krenuli da napadaju pirotehnikom, kamenicama i flasama gradjane koji su mirno stajali, to nekako konstantno ignoriše.
I da policija, dakle državna institucija koja treba da održava red i sprovodi zakon, je okrenula leđa huliganima i nije reagovala na njihov napad da zaštiti građane.

I posle se proserava sa nekim forama.

Pa onda "ja sam neutralan".

Neutralan moj tuki - cista SNS propaganda.

Saucesnik!

Hajde kaži mi šta je vlast uradila tim povodom?
ja bih licno voleo da se izadje sa listom sta nije uradila.

recimo negde u novembru, decembru arhitektonski fakultet je izasao sa listom dokumentacijer koja fali, posle su to predali.. to je po mom misljenju pravi put.

to je ono sta treba..juriti na konkretnom..ovo i ovo fali..
sad kad pitam bilo koga svi ce reci da zahevi nisu ispunjeni ali nece niko znati sta konkretno u zahtevima nije ispunjeno,
recice "nista nije ispunjeno" ali niko ne zna sta je to nista..koje osobe nisu uhapsene (ime i prezime), koji dokumenti jos fale (lista nepredate dokumentacije)..to je ono sta bih voleo da cujem i da se vlast pritisne da to konkretno i preda ili uradi.

A nikako da kaze da su SNS huligani prvi krenuli da napadaju pirotehnikom, kamenicama i flasama gradjane koji su mirno stajali, to nekako konstantno ignoriše.
I da policija, dakle državna institucija koja treba da održava red i sprovodi zakon, je okrenula leđa huliganima i nije reagovala na njihov napad da zaštiti građane.

I posle se proserava sa nekim forama.

Pa onda "ja sam neutralan".

Neutralan moj tuki - cista SNS propaganda.

Saucesnik!

Pa šta ćeš dalje od onoga da policija štiti kriminalce po ulicama , upravo to... pravi im odstupnicu, menne samo zanima ko je u toj policiji, da li su tu i kriminalci, bila je na tema o tome, dakle kako ljudima ne smeta to što policiju čine ljudi koji nisu policijaci, to je toliko kršenje zakona !

I ono kada je obezbeđenje upalo na fakultte, toliko da je Ljajić morao da reaguje i onaj Zukorlić... znači neprekidno je toliko bezakonje da ja stvarnjo ne znam šta treba da se desi, jel treba slučajne prolaznike da ubija streljački vod da bi ti "neutralci" rekli "nije u redu" ??? Mislim, neverovatno je, ljudi se bune zbog bezakona, a oni kažu što se bunhe što su toliko nervozni, pa šta da radiimo jbt kada nema države ??

recimo negde u novembru, decembru arhitektonski fakultet je izasao sa listom dokumentacijer koja fali, posle su to predali.. to je po mom misljenju pravi put.

sad kad pitam bilo koga svi ce reci da zahevi nisu ispunjeni ali nece niko znati sta konkretno u zahtevima nije ispiunjeno, recice "nista nije ispunjeno" ali niko ne zna sta je to nista..koje osobe nisu uhapsene (imei prezime), koji dokumenti jos fale (lista nepredate dokumentacije)..to je ono sta bih ja voleo da cujem i da se vlast pritisne da to konkretno i preda ili uradi.

Ulaziš u sitna crevc a potpuno bezveze. Evo, ja ću ti reči: u prtvoru još uvek mesecima leže ljudi inženjenri koji čak veze nisu imali sa rekonstrukcijom same stanice ! Kaži mi KO od političara koji su NAREDILI da se pusti stanica u IZGRADNJI leži u pritvoru. Ko ?

Ko je pustio sad tunel iako su inženjeri rekli NE ne potpisujemo upotrebnu dozvolu ? Isti taj je naredio da s epusti stanica u NS iako je i dalje bila građevinski objekt

sad kad pitam bilo koga svi ce reci da zahevi nisu ispunjeni ali nece niko znati sta konkretno u zahtevima nije ispunjeno,
recice "nista nije ispunjeno" ali niko ne zna sta je to nista..koje osobe nisu uhapsene (ime i prezime), koji dokumenti jos fale (lista nepredate dokumentacije)..to je ono sta bih voleo da cujem i da se vlast pritisne da to konkretno i preda ili uradi.
Stani, zar malopre ne rece da ides na Zoom sastanak? :dontunderstand:

sto se tice sns batinasa ti me ispravi ako gresim ali koliko znam uhapseni su oni koji su devojci slomili vilicu, pohapseni su oni koji su napadali demonstrante..cak je i vucic na tv-u kukao kako blokadere pustaju a ove njihove zadrzavaju.

i na kraju oko dolazaka pred kucu..
ti to opravdavas?
secam se kad je pre par godina djilas plakao ne zato sto su mu bili pred kucom nego sto su na krovu susedne zgrade palili bakle i vikali.. a sad stoje ispred vrata i uzimaju ljudima kucne pragove ..

sta bi sad djilas rekao da su pred njegovim vratima?

Шта би ти рекао да су пред твојим ?

Kako te nije sramota da lazes?

Receno je da fali (banalizujem) 1000 stvari, oni objavili jos 30% nebitnih, a onih 70% najbitnijih i dalje su tajna.

I to svi znaju, i na tome se insistira.

I evo, sada ti, kao verni SNS - ovac, siris njihove lazi da su sve objavili, a nisu sve objavili!

Eto, zasto lazes?!?!

Objasni, zasto si sad ovo slagao?

Ocekvali su 5. oktobar 15 marta. Kad to nije uspelo, sada iz muke i ocaja divljaju vec mesecima ne bi li u malim grupicama ponovili to sto su planirali tada.

Kaži mi, da vidiš kako neko intenzivno pljačka tvju imovinu, da li bi bila tihi posmatrač?

Ako viiš da je neko ušao u tvoj stan, a policija ne može da ga izbaci, sudovi ništa ne mogu da urade, da li bi mu dala svoj stan?

Ako vidiš da će neko skijališta srbije da uzme za par miliončeta i od toiga se enormno obogati, da li ti je to ok? Ako vidiš da se upropaštava preduzeće po preduzeče i to je ok? Ako vidiš da su sve stanice koje su napravili sad iznose inženjeri da su sve loše urađene i ne žele višpe d apotpisuju upotrebnu dozvolu, a banda ih tera na to, ako vidiš da seljaci poljoprivrednici kažu da ne mogu da prodaju svoje proizvode od braće Vučić koji monopolišu SVE, pa čak i maline, kupine itd.... Tebi je to sve ok. Ti daj. Ovo je poslednja mogućnost da ne postanemo prava zemlja trećeg sveta, ako ste ikad putovali tamo da vidite kako to izgleda... jer nam se to sprema.
Sedite u svoja 4 zida koja vam jopš niko nije ukrao

a postavite ljudima koji su prave PATRIOTE da se bore za ovo što je ostalo.

Svaka osoba koja ne osudi SNS vlast i celu infrastrukturu, od vrha ka dnu je ili retardiran (bez uvrede) ili botina.
Svaka osoba koja kaze da je Vucic pobedio na izborima posteno, ili zivi u zabludi ili siri SNS propagandu.
Svaka osoba koja kaze da nasilje nije resenje, ocigledno zivi lagodan zivot, a pride i podrzava da se narod maltretira godinama. Tortura rezima je decenijska. Glavonje se bahate, zaposljavaju neskolovane, daju otkaze, tuku koga zele, sudstvo ih stiti, kerovi izvrsavaju naredjenja bez pogovora. Dakle, SNS hebe napaceni narod deceniju i onda neko kaze nasilje nije rezenje. Oni tebe bicuju, a ti da se smeskas? Kao "Ma sve oke".

Raspale botine. :kafa:

... ovih nereda vec par dana?

Da li se misli da ce se njima privuci neopredeljeni i oni koji ne glasaju da izadju na glasanje i glasaju protiv Vucica?
Kako tacno?
tebi uvek nesto nije jasno vezano za aktuelnu situaciju u Srbiji?!
nedadvo si pitao koja je poenta voznje bicikla do Strazbura? pa zasto trce do Brisela? sta ti nije jasno zasto se protestvuje?

kao sto sam ti nedavno na nekoj slicnoj temi koju si pokrenuo napisao

sta hoces time da kazes?
sve je bilo uzalodno, nista se nije postiglo, samo su se zimali bez veze!?
utisak mi je da je ovo tvoja ko-zna-koja po redu tema koju pokreces a svakoj se konstantno nipodastavanje studentskih protesta, kao da su besmisleni, da nista nece promeniti, da EU stoji iza Vucica zbog Jadra, da ce se profesori kasnije svetiti studentima kad sae vrate na fakutlete itd. sve to deluje kao pokusaj da se omalovaze i obeshrabre i studenti i svi koji ih podrzavaju.
ako vec neverujes u promene, u redu, ali ne vidim poentu tog insistiranja na bezizlaznosti, pesimizmu i "nema svrhe"-narativu, to ne pomaze nikome, osim onima koji zele da sve ostane isto! :rtfm:
utisak mi je da konstantno omalovazavas i pokusavas da obesmislis borbu, pre svega ovih mladih ljudi, a i svih drugih u Srbiji kojima je pun .l. ove vlasti, partijske drzave i svog sr*nja u kom se zemlja nalazi!

Svaka osoba koja ne osudi SNS vlast i celu infrastrukturu, od vrha ka dnu je ili retardiran (bez uvrede) ili botina.
Svaka osoba koja kaze da je Vucic pobedio na izborima posteno, ili zivi u zabludi ili siri SNS propagandu.
Svaka osoba koja kaze da nasilje nije resenje, ocigledno zivi lagodan zivot, a pride i podrzava da se narod maltretira godinama. Tortura rezima je decenijska. Glavonje se bahate, zaposljavaju neskolovane, daju otkaze, tuku koga zele, sudstvo ih stiti, kerovi izvrsavaju naredjenja bez pogovora. Dakle, SNS hebe napaceni narod deceniju i onda neko kaze nasilje nije rezenje. Oni tebe bicuju, a ti da se smeskas? Kao "Ma sve oke".

Raspale botine. :kafa:

Најсмешније што га то 'ништа некошта' ..Па ово је интернет..лажемо стално друге ..асебе највише .. зар не ?

...стога се запитајмо зашто @tab503 исистира на 'подршци' СНСу ..па да чачка ровце ..док пеца штуку

tebi uvek nesto nije jasno vezano za aktuelnu situaciju u Srbiji?!
nedadvo si pitao koja je poenta voznje bicikla do Strazbura? pa zasto trce do Brisela? sta ti nije jasno zasto se protestvuje?

kao sto sam ti nedavno na nekoj slicnoj temi koju si pokrenuo napisao

utisak mi je da konstantno omalovazavas i pokusavas da obesmislis borbu, pre svega ovih mladih ljudi, a i svih drugih u Srbiji kojima je pun .l. ove vlasti, partijske drzave i svog sr*nja u kom se zemlja nalazi!

Тиме 'омаловажавањем' виртуалну 'борбу' распламсава...

Back