- Poruka
- 91.890
Koja sveža ili zamrznuta riba je najbolja? Ili najzahvalnija za spremanje?
I, koji su najbolji prilozi uz ribu?

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj j.ebi se ja mislio...Koja sveža ili zamrznuta riba je najbolja? Ili najzahvalnija za spremanje?
![]()
ma ne to sam hteo da pitam tamo gde treba nego rekoh prvo ovo da ispucam u kasnu noćMa daj j.ebi se ja mislio...
Brate šta ti je?
Jel sve uredu?
losos je kao najzdraviji ali ume da bude suv, znači mora lepo da se napravisveža naravno losos moj number 1
ja ga spreman u air fryer-u tj. fritezi na vazdug pomfrit takođe i sve živo još pride tamo pečem odličan bude masan ukusan njam njamlosos je kao najzdraviji ali ume da bude suv, znači mora lepo da se napravi
Brate ovo ovde je kuvarstvo.Idemo odavde. :/ma ne to sam hteo da pitam tamo gde treba nego rekoh prvo ovo da ispucam u kasnu noć
zainteresovao si memoram da dopunim:imao sam prilike i jeo sam najkvalitetniju morsku ribu,svezu,na razne nacine spremljenu.al mi je ta skusa nekako legla.jaka vatra,ne dugo,preliv limun,beli luk,ulje i udri.
kad čujem oslić odmah mi pada na pamet blitva i kuvani krompir kao prilog
Једноставно за спремити, укусно за појести.
Odakle joj to ime? Bandar je staro božanstvo.... njegov sigil je u mom avataru ČPMeni je najbolja riba bandar.
Jeo sam tako presnu ribu u Južnoj Koreji, u većoj drvenoj posudi tanjoj sa vasabijem ČPKoja sveža ili zamrznuta riba je najbolja? Ili najzahvalnija za spremanje?
![]()
Ko kaže, najveća svetska pijaca ribe je u Japanu, ko zna odakle losos stiže kod nas. Postoji u Ulcinju ribarenje svežeg lososa, al na pijacama, ribarnica a, prodavnicama, nije taj.losos je kao najzdraviji ali ume da bude suv, znači mora lepo da se napravi