Koja je legalna vojska u Istoriji uništila zatvor sa svojim zarobljenicima osim Ukrajinske?

nesko101

Elita
Poruka
20.741
AUTORSKA
Ovo pitanje je postavljeno svima vam koji ovo čitate.
Ja lično nisam uspeo da pronadjem da je neka vojska u novoj istoriji Sveta raketirala i ubila svoje zarobljenike i to masovno na neprijateljskoj teritoriji.
Još strašnije od svega je što ovo svet nije shvatio ozbiljno i čak pravda postupak Ukrajine ili čak misli da jer za to kriva čak i Ruska strana.
Ovo mi govori da je Treći svetski rat u punom obimu neizbežan i da će stotine miliona ljudi na ovoj planeti stradati jer su dozvolili da NACIZAM zaživi u punom obimu i sve više liči da je TREĆI RAJH OŽIVEO.

Mozda bi trebalo da procitas da su rusi tvorci i nekih novijih masovnih grobnica sa civilima, te da su ih drzali kao ustase srbe prilikom transporta u logor - u malim, zagusljivim, seoskim prostorijama, nabijene kao sardine, bez svetla, vode, lekova i struje, gde je takodje velik broj njih i umirao... Jedno je teoretisanje orangutana kad se pred zrcalom lupa u grudi, a nesto sasvim drugo je realnost kakva na terenu... Ako to nije dovoljno da necija glava prestane da zvekece uprazno kao oni muz.instrumenti shejkeri, i da makar malo razmotri osecaj ljudskosti - ja zaista ne znam sta je dovoljno...

Nesko, to su Rusi nesto smandrljali, nista im ne vjerujem...
Naravno da su Rusi, sve je jasno iz činjenice da u oba navodna ukrajinska napada nijedan ruski stražar nije ni povređen, a kamoli poginuo.
Opijeni konzumenti ruske propagande naravno sve što im se kaže uzimaju zdravo za gotovo.

Naravno da su Rusi, sve je jasno iz činjenice da u oba navodna ukrajinska napada nijedan ruski stražar nije ni povređen, a kamoli poginuo.
Opijeni konzumenti ruske propagande naravno sve što im se kaže uzimaju zdravo za gotovo.
Sve je dokumentovano sa ostacima američke rakete.A ti vidim čitaš isključivo nacističke medije.

AUTORSKA
Ovo pitanje je postavljeno svima vam koji ovo čitate.
Ja lično nisam uspeo da pronadjem da je neka vojska u novoj istoriji Sveta raketirala i ubila svoje zarobljenike i to masovno na neprijateljskoj teritoriji.
Još strašnije od svega je što ovo svet nije shvatio ozbiljno i čak pravda postupak Ukrajine ili čak misli da jer za to kriva čak i Ruska strana.
Ovo mi govori da je Treći svetski rat u punom obimu neizbežan i da će stotine miliona ljudi na ovoj planeti stradati jer su dozvolili da NACIZAM zaživi u punom obimu i sve više liči da je TREĆI RAJH OŽIVEO.

sveta četa Tebe

Sve je dokumentovano sa ostacima američke rakete.A ti vidim čitaš isključivo nacističke medije.
Провокација за форумаше, нико не размишља о мотиву, покретачу сваке акције.
Него, што им не објасни да је 72 заробљеника преживело, и шта са њима?

Back