Koja javna ličnost vas najviše nervira?

Sanja Marinkkovic. Tako mi je odvratna. I Alimpicka, kako se uvlaci u du.pe gostima, i kad onako zatrepce, puna razumjevanja iako taj neko do nje nije jos rekao sta misli...Sjeticu se ja jos. Glupa Ana Nikolic, gledala nesto u Amg show, "ja ne zelim da vjerujem" "ja ne zelim da vjerujem" ( da je namjesteno to nesto oko Beovizije, to nijesam ni gledala) svi iz Vb.

Pored turbo folk zvezdica, gnusnih politicara se nalazi i Bono. Nemam pojma, ali jednostavno zelim da mu razbijem glavu.

I meni je nekako odbojan , a na olimpu onih koji mi tancuju po zhivcima su one "zvezde" iz reality show-ova poput VB-a , naravno ne zaboravimo grand/turbo folk "umetnike" i "vodiche u bolje sutra" iliti politichare , pogotovu oni "rodoljubi" iz radikala i njima slichni i Cheda Jovanovic , nisu im isti programi , al' izheshce smaraju .

Mene nerviraju oni idioti iz Grand production!!!Nerviraju me one glupave turbo folkerke koje izbace sise, koje se oblače u roze samo da bi kao navodno "predstavljale" oličenje ženskosti.I još kad sam gledala Beoviziju, zamalo da puknem!!!Ana Nikolić umalo što se nije razgolitila na Beoviziji!Nemam reči!!Po meni je barem bezbroj puta bolje pogledati punkerke koje sviraju normalnu punk muziku i koje se oblače u crno nego gledati sva ona sranja od Grand production!

Back