- Poruka
- 388.980
Ono što su naše Bake spremale ili spremaju a mi najviše volimo i niko to ne sprema kao naše Bake 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bre volem mnogo grašak veliki pozdrav bakiPita sa višnjama!
Za to mi ne treba mnogo uputa, uvek ispada savršena.. ali sam na slanoj strani. Ja volim bakin grašak više. Pustila me je da kuvam grašak po svom, i danas mi je baš bio ono... Bakin grašak kakav volimo svi.![]()
Moja baba je meni dobila hleb u čokoladno mlekoKad mi je jednom prilikom nadrobila hleb u supu, pre toga nisam znao da je to moguće i izvodljivo, a zapravo je super
Јесте беланце.Juče sam htela da spremim lenju pitu po bakinom receptu, omiljenoj poslatici iz detinjstva... govori mi šta treba, ja to prčkam, a ispalo je kao stari opanak i sve sam bacila.
Donja kora je patišpanj, u sredini voće, a po svemu tome je neka glatka, sjajna i magična kora.
Nije pomazano žumancetom.
Mislim da je neka fora sa belancetom, ali baka ne može da se seti.
Promašaj!
Штета...Bas vam zavidim.
Ja se nicega ne secam, umrle su obe u mom ranom detinjstvu. Secam se samo raznog voca iz dedine baste.
Pa znam, vidim po mojoj deci da je steta i kolika je to blagodet. Oni ce bar jednu pamtiti, drugu iz mojih prica i nesto malo kao kroz maglu.Штета...
Мој син ће доообро памтити и све 4 прабабе. Има 19 а две су још живе. То је јако лепо![]()
sto baka velikim slovom, pomislio sam na PrasetaOno što su naše Bake spremale ili spremaju a mi najviše volimo i niko to ne sprema kao naše Bake![]()
Mekan kao dekin vaša je baba mnogo moderna kad priča o takovim ličnim stvarima ja bih od stida umrla da to kažem svojim unukama a bome bi ćula svoje od kćerkeBakin kolač, mekan kao dekin