Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 103.652
Nadima li vas hrana? Izbegava te li nešto?
Mene npr. nadima lubenica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala bogu mene ništaNadima li vas hrana? Izbegava te li nešto?
Pasulj ?Nadima li vas hrana? Izbegava te li nešto?
Ima i toga , ljudi su nervozni i brzo jedu ... smrt za zeludac.Sve sto te nadima je razlog sto jedes brzo i ne sazvaces dovoljno zalogaj.
Nije isto od toga i pasulja,mesa,testa,voce i povrce se brzo vari i izbacuje,neka hrana se po 2-3 dana vuce u crevima sto je daleko gore od nadimanja,pa se ne bih time opterecivaoNadima li vas hrana? Izbegava te li nešto?
I mene isto pasulj,ali ga obozavam i ne znam da stavim usta po jednu kasiku,nego zgrnem tri cetiri na brzinu.Posle mora stomak da se nadim,a i jao u kuci onima,ako su tu kad pocne da se odadima.Pasulj ?![]()
Jeste posni pasulj,ali posto ga volim onda jedem i ovaj zaprzeni,jos sa ljutom papricicom.Ima kada ga jedem normalno polako,nema nadimanja,nego je samo do natrpavanja zeludca,a to je teska hrana i treba mu mnogo vremena da svari.MIslim da je laksi pasulj bez zaprske , i u tome je caka.
Brza i suva hrana iz pekara i fast foodaNadima li vas hrana? Izbegava te li nešto?