soko stark Primećen član Poruka 523 četvrtak u 17:32 - Koja hrana vam smeta? #1 Mislim nije strašno , juče sam ih jeo , nego gde su zapali , da li ima neka ostava u želucu .
B bezimeni1 Domaćin Poruka 3.571 četvrtak u 18:05 - Koja hrana vam smeta? #2 Чудо а не подригујеш чоколадне бананице
soko stark Primećen član Poruka 523 četvrtak u 18:16 - Koja hrana vam smeta? #3 bezimeni1: Чудо а не подригујеш чоколадне бананице Kliknite za proširenje... Ne jedem .
soko stark Primećen član Poruka 523 četvrtak u 18:17 - Koja hrana vam smeta? #4 Razumem da su krastavci "teški" ali gde su prenoćili nije mi jasno .
soko stark Primećen član Poruka 523 četvrtak u 18:24 - Koja hrana vam smeta? #5 Mislim nista nije gadno , obično ih pospem mirodjijom .
soko stark Primećen član Poruka 523 četvrtak u 19:56 - Koja hrana vam smeta? #7 pura moca: kolki su krastavci Kliknite za proširenje... Kornišoni.
Ната Ли самоникла VIP Poruka 52.618 četvrtak u 21:55 - Koja hrana vam smeta? #8 soko stark: Kornišoni. Kliknite za proširenje... Кисели? Свеж краставац је најбоље јести са јогуртом, павлаком, киселим млеком јер се дешава некакав процес који неутралише ту ,,тежину" краставца.
soko stark: Kornišoni. Kliknite za proširenje... Кисели? Свеж краставац је најбоље јести са јогуртом, павлаком, киселим млеком јер се дешава некакав процес који неутралише ту ,,тежину" краставца.
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 27.323 petak u 11:52 - Koja hrana vam smeta? #9 Hoće to sa godinama Krastavac "spada" u namirnicu koja često izaziva nelagodu, tj. teško "pada" na želudac. Meni kruške često izazivaju osećaj borbe titana u stomaku.
Hoće to sa godinama Krastavac "spada" u namirnicu koja često izaziva nelagodu, tj. teško "pada" na želudac. Meni kruške često izazivaju osećaj borbe titana u stomaku.
soko stark Primećen član Poruka 523 petak u 12:21 - Koja hrana vam smeta? #10 Kako podnosite punjene paprike .
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 27.323 petak u 12:42 - Koja hrana vam smeta? #11 soko stark: Kako podnosite punjene paprike . Kliknite za proširenje... Savršeno!