Koga za novog predsednika i premijera?

a koga ti vidis da bi trebao da se kandiduje..za sad se samo @Frederick_ konkretno izjasnio i hvala mu za ovo..on je ukapirao temu..

kad smo skidali slobu jasno se znalo ko je kandidat, ko ga menja, ko dolazi, znao se program, znalo se sta ce se desiti..sad nema programa, nema imena, nema nicega..kako mislis da onda ta opcija pobedi?
gde je politicki i ekonomski program blokadera?
sta ce birti sa kosovom, litijumom, rusijom i EU?
kako ce se skresati inflacija, kako ce se pojacati standard gradjana.. nema price o ovome ..samo je prica PUMPAJ!
A zašto nam aktuelni predsednik ne kaže šta "će biti sa sa kosovom, litijumom, rusijom i EU?
Kako ce se skresati inflacija, kako ce se pojacati standard gradjana?"

A zašto nam aktuelni predsednik ne kaže šta "će biti sa sa kosovom, litijumom, rusijom i EU?

Њега не интересују студенти, бу , камоли сиротиња, село, грађанска Србија. Да је ово рани средњи век он би се решио свега побројаног.

То је за њега Терет и трошак

Ja сам ставио све ћације на игнор, али када бисмо изабрали најзадртијег, најпокваренијег, најлојалнијег форумског ћација да буде против-кандидат Вучићу, чак и такав ћаци би поразио и срушио режим.
Режим који почива на једном човеку, нема будућност.

Kada bi se sa ove druge vanredno misteriozne strane pojavio neko ko bi konačno odgovorio na ova pitanja tj. šta bi on radio, odmah bi glasala za njega na sledećim izborima...

Gv7cl4sXYAA-Fzk

Pa nije samo nama, takva je demokratija, da se stalno glasa za neke druge s protokom vremena.

mi ne glasamo za neke druge, mi uvek imamo tu cast da glasamo protiv nekoga i opet za iste, jer samo da taj neko ode bice nam bolje.

tako je bilo sa milosevicem, samo on da ode bice bolje...samo da zuti odu bice bolje...samo da vucic ode i bice bolje. iskustveno rekla bih da za 10 do 12 godina opet ce se istorija ponoviti.

normalna svet glasa za, mi protiv.

mi ne glasamo za neke druge, mi uvek imamo tu cast da glasamo protiv nekoga i opet za iste, jer samo da taj neko ode bice nam bolje.

tako je bilo sa milosevicem, samo on da ode bice bolje...samo da zuti odu bice bolje...samo da vucic ode i bice bolje. iskustveno rekla bih da za 10 do 12 godina opet ce se istorija ponoviti.

normalna svet glasa za, mi protiv.
Kad tako gledas, mozda, ali u sustini normalno je da se promene dogadjaju.

Ako vlast ne "prepozna" sta narod hoce, pre ili kasnije se menja. Zato su izbori na svake 4 godine, zato su uostalom, i referendumi.

Back