Koga za novog predsednika i premijera?

Neko stručan i ne mnogo bitan jer nama treba dobra skupština, sa poslanicima koji će usvajati predloge koji utiču na kvalitet života u državi. Htela bih da bude neko koga vidim na TV 10 puta godišnje, kada nešto čestita , a ne neko ko ne izlazi iz medija. Hoću da čitam i slušam o uspesima privrednika, naučnika, umetnika , sportista a ne da čitam da sam bagra jer sam se usudila da kažem da mi je plata bedna i da nam je plan obrazovanja loš. Nikako neko ko je populističkih nastrojen da pali i huška protiv svih i svakoga ko se usudi da kaže da nešto nije ispravno. Neko ko ume da sastavi vladu a da to ne bude na krimi vezi niti stranačkoj pripadnosti. Znači, obrazovani, iskusni, pošteni ljudi za koje se nadam da još postoje u Srbiji.
ali ko..ime i prezime?

Па не видим што је Бодирога мање квалификован за премијера од Брнабич...

Може и он да купи диплому, као и она, ако му затреба папир за радно место.

Од мене, су, наравно, обоје мање квалификовани.

Ako su približnih kvalifikacija onda bi Bodiroga morao da ima nekog kao Brnabić Vučića
ili Cvetković Tadića.

:pDa kazemo da ce blokade dovesti do promene vlasti.

Ko ce biti predsednik i premijer u novoj vlasti?
Blokade dovesti do promene vlasti:hahaha:
Izbori dovode do promene vlasti a ovo je cirkus.
Blokaderosi nemaju ni program ni listu ni ljude oni samo imaju želju da se zgade ljudima i pojačaju poziciju sns a.
Ali kada već postavljeno pitanje oko toga onda neko kao djingis kan :whistling:
Ovi sada na vlasti mnogo meki

Neko stručan i ne mnogo bitan jer nama treba dobra skupština, sa poslanicima koji će usvajati predloge koji utiču na kvalitet života u državi. Htela bih da bude neko koga vidim na TV 10 puta godišnje, kada nešto čestita , a ne neko ko ne izlazi iz medija. Hoću da čitam i slušam o uspesima privrednika, naučnika, umetnika , sportista a ne da čitam da sam bagra jer sam se usudila da kažem da mi je plata bedna i da nam je plan obrazovanja loš. Nikako neko ko je populističkih nastrojen da pali i huška protiv svih i svakoga ko se usudi da kaže da nešto nije ispravno. Neko ko ume da sastavi vladu a da to ne bude na krimi vezi niti stranačkoj pripadnosti. Znači, obrazovani, iskusni, pošteni ljudi za koje se nadam da još postoje u Srbiji.

E...e..baš takav!
Ne znam samo što je problem da mu kažete ime.

Poslednja izmena:
Da kazemo da ce blokade dovesti do promene vlasti.

По промени власти, добићемо новог председника владе и министре,

а одлазећи председник ће бити сведен на уставне оквире.

До 2027. године, а онда ћемо да видимо ко ће да се кандидује.

Наравно, под условом да се не утврди да је одлазећи председник прекршио Устав (више пута).

Ako su približnih kvalifikacija onda bi Bodiroga morao da ima nekog kao Brnabić Vučića
ili Cvetković Tadića.

То баш и није упоредиво, пошто је факат Цветковић за позицију премијера био далеко квалификованији од Тадића (који се, и то ваља напоменути, мешао у спољну политику, али не и у оперативне послове Владе, као маргарин Вучић)

А од Брнабич је реално, био квалификованији и мој доџ у дворишту. Њему је мана за позицију премијера само то што воли кучке супротног пола.

Da kazemo da ce blokade dovesti do promene vlasti.

Nikoga. Nama ne trebaju vodje. Treba na apoliticna nestranačka ekspertska vlada da nas vadi iz gov... Možemo radi reda staviti neke ličnosti poput gore pomenutog Noleta i sl., ali da po zakonu koji ne sme da se menja nemaju nikakva posebna ovlašćenja. Slikanje, rukovanje sa stranim drzavnicima i to je to.

sta premijer ili predsednik?

malo ste neozbiljni na temi a to govori da u stvari ne postoji vizija protesta..i to je razlog zasto verovatno nece ni uspeti niti dovesti do smene vlasti.

teorija "samo da se skine vucic i bice bolje" ne prolazi kod onih neodlucnih koji su teg koji odredjuje vlast.

Прво, протести неће довести до смене власти, нити су зато почели.

Друго, нико на протесте и не излази да се скине Вучић (зашто би се то радило). Јес да је често на мети протестанстантске љубави, али ко га **** кад је од себе направио персонификацију мафијашког режима.

Циљ протеста је притисак на ову СНС багру, да покажу све своје ружне лоповске, бандитске, удбашке главице...што им за сада одлично иде.

Па на изборе.

Циљ протеста је притисак на ову СНС багру, да покажу све своје ружне лоповске, бандитске, удбашке главице...што им за сада одлично иде.
tako i jeste krenulo ali posednjih meseci se preokrenulo u ovo drugo i zato mislim da sam protest i gubi na snazi.

По промени власти, добићемо новог председника владе и министре,

а одлазећи председник ће бити сведен на уставне оквире.

До 2027. године, а онда ћемо да видимо ко ће да се кандидује.

Наравно, под условом да се не утврди да је одлазећи председник прекршио Устав (више пута).

Izgleda da, po običaju, ništa nisi shvatio.
Treba nam neki autoritet koji bi privukao makar polovinu Vučićevih
vernih glasača na svoju stranu da bi došlo do promene vlasti. :roll:

Poslednja izmena:
Nikoga. Nama ne trebaju vodje. Treba na apoliticna nestranačka ekspertska vlada da nas vadi iz gov... Možemo radi reda staviti neke ličnosti poput gore pomenutog Noleta i sl., ali da po zakonu koji ne sme da se menja nemaju nikakva posebna ovlašćenja. Slikanje, rukovanje sa stranim drzavnicima i to je to.
vlas je uvek u rukama pojedinaca, u svakoj zemlji od kadd je veka jer svaka grupa ce se vrlo brzo posvadjati oko podele plena :D

tako i jeste krenulo ali posednjih meseci se preokrenulo u ovo drugo i zato mislim da sam protest i gubi na snazi.

Могуће. Не видим то у неком ближем окружењу, али могуће. Само, постигло се то да је направљена јасна диференцијација. СНС багра је ставила фантомке и тиме скинула све маске, они који су за банду су се јасно одредили. а и ми који смо против банде. А "пристојна Србија" увелико калкулише на коју би страну могла...што пре протеста није био случај.

Protesti su počeli da gube na snazi 15. marta (tad beše bio onaj velki protest sa zvučnim topom?), sve posle toga je mrcvarenje. Po meni mesec dana je savim dovoljno da kažeš šta imaš i izraziš stav. Ako se za tih mesec dana ništa radikalno ne desi, neće se ni desiti. Posle organizuj ture do Strazbura, blokiraj Gazelu, Autokomandu, ali svakodnevne blokade i štenje su već postale mlaćenje mrtve rage. Ljudi sve više gube strpljenje, Vučića zabole, a ko god da je u početku orkestrirao sve ovo čini mi se da gubi intereovanje. Ili novac.

Прво, протести неће довести до смене власти, нити су зато почели.

Друго, нико на протесте и не излази да се скине Вучић (зашто би се то радило). Јес да је често на мети протестанстантске љубави, али ко га **** кад је од себе направио персонификацију мафијашког режима.

Па на изборе.

Super im ide. :mrgreen:
Odustali su od Beograda i od Čačka prave prestonicu.

Back