- Poruka
- 131.256
citajuci temu kapiram da svi zele promenu vlasti a da nemaju pojma ko bi bio dobar da promeni... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali ko..ime i prezime?Neko stručan i ne mnogo bitan jer nama treba dobra skupština, sa poslanicima koji će usvajati predloge koji utiču na kvalitet života u državi. Htela bih da bude neko koga vidim na TV 10 puta godišnje, kada nešto čestita , a ne neko ko ne izlazi iz medija. Hoću da čitam i slušam o uspesima privrednika, naučnika, umetnika , sportista a ne da čitam da sam bagra jer sam se usudila da kažem da mi je plata bedna i da nam je plan obrazovanja loš. Nikako neko ko je populističkih nastrojen da pali i huška protiv svih i svakoga ko se usudi da kaže da nešto nije ispravno. Neko ko ume da sastavi vladu a da to ne bude na krimi vezi niti stranačkoj pripadnosti. Znači, obrazovani, iskusni, pošteni ljudi za koje se nadam da još postoje u Srbiji.
Па не видим што је Бодирога мање квалификован за премијера од Брнабич...
Може и он да купи диплому, као и она, ако му затреба папир за радно место.
Од мене, су, наравно, обоје мање квалификовани.
Blokade dovesti do promene vlastiDa kazemo da ce blokade dovesti do promene vlasti.
Ko ce biti predsednik i premijer u novoj vlasti?
Da kazemo da ce blokade dovesti do promene vlasti.
sta premijer ili predsednik?
Neko stručan i ne mnogo bitan jer nama treba dobra skupština, sa poslanicima koji će usvajati predloge koji utiču na kvalitet života u državi. Htela bih da bude neko koga vidim na TV 10 puta godišnje, kada nešto čestita , a ne neko ko ne izlazi iz medija. Hoću da čitam i slušam o uspesima privrednika, naučnika, umetnika , sportista a ne da čitam da sam bagra jer sam se usudila da kažem da mi je plata bedna i da nam je plan obrazovanja loš. Nikako neko ko je populističkih nastrojen da pali i huška protiv svih i svakoga ko se usudi da kaže da nešto nije ispravno. Neko ko ume da sastavi vladu a da to ne bude na krimi vezi niti stranačkoj pripadnosti. Znači, obrazovani, iskusni, pošteni ljudi za koje se nadam da još postoje u Srbiji.
Ako su približnih kvalifikacija onda bi Bodiroga morao da ima nekog kao Brnabić Vučića
ili Cvetković Tadića.
Nikoga. Nama ne trebaju vodje. Treba na apoliticna nestranačka ekspertska vlada da nas vadi iz gov... Možemo radi reda staviti neke ličnosti poput gore pomenutog Noleta i sl., ali da po zakonu koji ne sme da se menja nemaju nikakva posebna ovlašćenja. Slikanje, rukovanje sa stranim drzavnicima i to je to.Da kazemo da ce blokade dovesti do promene vlasti.
Nisi pito ChatGPT.Ти не.![]()
Nisi pito ChatGPT.
Iznenađen sam.Наљутила се.. Неће да прича самном ...
sta premijer ili predsednik?
malo ste neozbiljni na temi a to govori da u stvari ne postoji vizija protesta..i to je razlog zasto verovatno nece ni uspeti niti dovesti do smene vlasti.
teorija "samo da se skine vucic i bice bolje" ne prolazi kod onih neodlucnih koji su teg koji odredjuje vlast.
naravno, meni teatralna uloga a ti da sve odlucujes, sta ti je zenskoTi predCednik, a ja premijer![]()
tako i jeste krenulo ali posednjih meseci se preokrenulo u ovo drugo i zato mislim da sam protest i gubi na snazi.Циљ протеста је притисак на ову СНС багру, да покажу све своје ружне лоповске, бандитске, удбашке главице...што им за сада одлично иде.
По промени власти, добићемо новог председника владе и министре,
а одлазећи председник ће бити сведен на уставне оквире.
До 2027. године, а онда ћемо да видимо ко ће да се кандидује.
Наравно, под условом да се не утврди да је одлазећи председник прекршио Устав (више пута).
I oni su svjesni da takvog nema.citajuci temu kapiram da svi zele promenu vlasti a da nemaju pojma ko bi bio dobar da promeni...![]()
zaista mislis da djokic ima kapacitet za premijera?Predsednik Alek Kavcic, premijer rektor Đokić.
Ministar prosvete vladika Grigorije.
Dosta, za pocetak.
vlas je uvek u rukama pojedinaca, u svakoj zemlji od kadd je veka jer svaka grupa ce se vrlo brzo posvadjati oko podele plenaNikoga. Nama ne trebaju vodje. Treba na apoliticna nestranačka ekspertska vlada da nas vadi iz gov... Možemo radi reda staviti neke ličnosti poput gore pomenutog Noleta i sl., ali da po zakonu koji ne sme da se menja nemaju nikakva posebna ovlašćenja. Slikanje, rukovanje sa stranim drzavnicima i to je to.
tako i jeste krenulo ali posednjih meseci se preokrenulo u ovo drugo i zato mislim da sam protest i gubi na snazi.
tako i jeste krenulo ali posednjih meseci se preokrenulo u ovo drugo i zato mislim da sam protest i gubi na snazi.
Прво, протести неће довести до смене власти, нити су зато почели.
Друго, нико на протесте и не излази да се скине Вучић (зашто би се то радило). Јес да је често на мети протестанстантске љубави, али ко га **** кад је од себе направио персонификацију мафијашког режима.
Циљ протеста је притисак на ову СНС багру, да покажу све своје ружне лоповске, бандитске, удбашке главице...што им за сада одлично иде.
Па на изборе.