- Poruka
- 128.962
Da kazemo da ce blokade dovesti do promene vlasti.
Ko ce biti predsednik i premijer u novoj vlasti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da institucije treba da vode državu! možda neke zemlje imaju "lidere" ali oni svakako nisu ti koji se za sve pitaju i o svemu odlučuju.
eto uzmi primer Crne Gore... Milo Đukanović neprikosnoveni vođa, 30 godina na vlasti, niko nije mogao ni da mu prismrdi i onda jednom pao (kao što će i Žvala uskoro) i? jel znaš sad nekog tako dominantnog političara iz CG? jel neko nasledio Mila? smanjuju se političari, malo jedni, drugi, treći... upravo jer institucije upravljaju državom su takve smene na vlasti i moguće... a za to vreme CG i dalje funkcioniše, nije propala, nema političke krize, nisu joj šiptari zauzeli deo teritorije, zaposleni u državnim institucijama ne moraju da idu na mitinge vlasti, nema dovođenja borančerosa da glasaju, i svega ostalog što ove "napredne zemlje" sa vođama na čelu imaju!
ovce su navike da imaju čobanina, o tome se radi... treba će još decenije da prođu da se narod od toga odvikne, al eto ovi mladi ljudi u Srbiji koji se bore daju nadu da će tako biti jer bi samo nemaju lidera niti je i jedno ime poznato!
Ostaje nam da sacekamo i vidimo.
Srbiji treba jak premijer a ne predsednik. Sledeceg predsednika treba spustiti na zemlju. Ne smemu biti omoguceno vise od 2-3 obracanja godisnje,
mene politicka kareijera nikad nije ni zanimalaТи не.![]()
Што ће рећи, у Србији само треба да се поштује тај Устав, који, као, имамо.
Ti si mi bio ideja za premijera kako sadamene politicka kareijera nikad nije ni zanimala
Ja bih bio loš političar, odmah bih se pomirio sa svim komšijama.
A taj se zločin kod nas ne prašta.
Ja bih bio loš političar, odmah bih se pomirio sa svim komšijama.
A taj se zločin kod nas ne prašta.
mene politicka kareijera nikad nije ni zanimala
Šire mase očekuju tandem Djoković/Bodiroga.![]()
Nisam uvjerena da će blokade smijeniti robovlasnike, ali u svakom slučaju se nešto mijenja. Budi se svijest ljudi. Bolje su informisani i mnogi tek sada vide stvarnu sliku prilika i neprilika. Neće biti isto. Nešto će se promijeniti, ali je rano za prognozu. Jesen će biti presudna.
Lompar/Djokić