Koga iz zbog cega mrzite...

Ubedljivo najvise mrim Kobe Bryant-a!!!!!!!!!!! Tako mi covek ide na nerve da je to strasno! Nem" pojma sto, Valda zbog toga sto se isuvise Folira......

Је.бо те Вебер, Коби је мама! z:p ''Мораш добро да дриблаш'' ;)

Što sad i ti izmišljaš toplu vodu?!Jedina dva logična razloga su da se dobrovoljno javljaš da si sa Kosova ili da mrziš moj avatar i podršku džihada.:confused:
Нисам са Косова и нисам ни имао појма шта ти уопште представља тај аватар, али сад кад знам не могу да верујем уопште :eek: Дечко ти имаш неке психичке проблеме, не знам шта да ти кажем...

Је.бо те Вебер, Коби је мама! z:p ''Мораш добро да дриблаш'' ;)

Нисам са Косова и нисам ни имао појма шта ти уопште представља тај аватар, али сад кад знам не могу да верујем уопште :eek: Дечко ти имаш неке психичке проблеме, не знам шта да ти кажем...
Moras brate da budes i smeker........A to je za sigurno C-WEBB!!!!!

Zalazim u offtopic jer sam nesiguran u tvoje poznanstvo džihada...Gledaj:
Najveći džihad

Najveći džihad,najveća borba među svim postojećim borbama je borba za civilizaciju.

Jeste,džihad znači borbu,ali borbu za civilizaciju.To je borba za civilizaciju čovečanstva.To je borba da se čovečanstvo poduči humanosti i islamu koje ga čini sretnim i zadovoljnim i na ovom i na drugom svetu.Džihad,to je medicinska intervencija bolesnom telu...
Ne uplićem se u svađu nego eto,ovo kačim čisto informativno...:bye:

Ne uplićem se u svađu nego eto,ovo kačim čisto informativno...:bye:

Au sine, ja bar nisam fundamentalista, ali ti si zaglibio opako, zar ne vidis da islam sad prolazi kroz istu divljacku i agresivnu fazu kroz koju je hriscanstvo prolazilo za vreme krstasa, nema nikakve razlike, i krstasi su govorili da idu da sire hriscanstvo koje propagira mir a jedino sto su sejali je rat, i prokleli su bliski istok za vijek vjekovi... Mani se corava posla, moj ti je savet, ja ni jednu veru ne podrzavam zato sto se kose sa mojim politickim stavovima, ali agresivne vere samo tako ne podrzavam (Hriscanstvo, Islam, Judaizam, cak i Budizam donekle) jerbo se one kose sa mojim ljudskim nacelima...

Najveći džihad

Najveći džihad,najveća borba među svim postojećim borbama je borba za civilizaciju.

Jeste,džihad znači borbu,ali borbu za civilizaciju.To je borba za civilizaciju čovečanstva.To je borba da se čovečanstvo poduči humanosti i islamu koje ga čini sretnim i zadovoljnim i na ovom i na drugom svetu.Džihad,to je medicinska intervencija bolesnom telu...

Не знам да ли си ти муслиман или шта си али ми заиста смета ово што пише овде... Џихад значи свети рат, у Курану пише да муслимани треба да воде свете ратове против припадника других вероисповести (изузев Хришћана и Јевреја) и ти ми ту просипаш неке приче о ''медицинској интервенцији'' или чему већ!? Јел' си ти дечко нормалан? Буди шта год 'оћеш али немој да пропагираш ислам овде и да пљујеш по Србима (у овом случају како их ти називаш ''косоварима'').

Au sine, ja bar nisam fundamentalista, ali ti si zaglibio opako, zar ne vidis da islam sad prolazi kroz istu divljacku i agresivnu fazu kroz koju je hriscanstvo prolazilo za vreme krstasa, nema nikakve razlike, i krstasi su govorili da idu da sire hriscanstvo koje propagira mir a jedino sto su sejali je rat, i prokleli su bliski istok za vijek vjekovi... Mani se corava posla, moj ti je savet, ja ni jednu veru ne podrzavam zato sto se kose sa mojim politickim stavovima, ali agresivne vere samo tako ne podrzavam (Hriscanstvo, Islam, Judaizam, cak i Budizam donekle) jerbo se one kose sa mojim ljudskim nacelima...

Не знам да ли си ти икада читао Свето Писмо, али ако јеси могао си да видиш да Хришћанство ни у ком случају не пропагира насиље. То што неки људи у име вере воде ратове и пропагирају насиље за своју корист, нема везе са самим Хришћанством.

Što sad i ti izmišljaš toplu vodu?!Jedina dva logična razloga su da se dobrovoljno javljaš da si sa Kosova ili da mrziš moj avatar i podršku džihada.:confused:

Koji rezon,bokte!
Recimo da ja sutradan krenem da protestujem protiv držanja džinovskih panda u zoo-vrtu.

Šta bi bio jedini logičan razlog za to?
Da sam ja panda?

Uostalom,kako kaže Sartr,ko može shvatiti ozbiljno čoveka koji za cilj ima izričito posebne ličnosti i koji teži da im ukine prava ili da ih istrebi?

Uz par minornih primedbi,koje neću pominjati,potpisujem ovo što je Nixxx napisao.

Samo sam vas palio ljudi,bio sam smoren ko kliker pa sam hteo da vidim reakcije na onako nešto.Shvatićete da nisam Balija ako se setite mojih komentara o čvarcima koji su,jelte,bombone od svinje.:mrgreen:Osim toga,na Overovoj temi o veri sam detaljno opisao istinsko Pravoslavlje iz mog ugla gledišta.Da nisam bio u Čačku,napisao bi ovaj komentar pre...Nixxx,Smetalo i Kejti-primirje!:pivce:

Dobro,za Kosovare sam i dalje mrtav ozbiljan.

Не знам да ли си ти икада читао Свето Писмо, али ако јеси могао си да видиш да Хришћанство ни у ком случају не пропагира насиље. То што неки људи у име вере воде ратове и пропагирају насиље за своју корист, нема везе са самим Хришћанством.

Aj agree.

Tu su u pitanju samo pobrkani loncici zatupljenog covecanstva koje skrnavi veru i unistava nam planetu.

[po mom skromnom misljenju]

Back