Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.834
Nemojte samo temu prebaciti na PDF "Porodica",...pliz! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre prebacivanja da menjam naslov ili ne?Nemojte samo temu prebaciti na PDF "Porodica",...pliz!![]()
Proverila sam još jednom. Pomislila sam da nije na Astrologiji ili Verovali ili ne.Pa na pravom je mjestu tema![]()
Bolje je onda obriši.Pre prebacivanja da menjam naslov ili ne?![]()
Proverila sam još jednom. Pomislila sam da nije na Astrologiji ili Verovali ili ne.
Ček, nije se još zalaufala, a i izgubila sam gumicu.Bolje je onda obriši.![]()
Pa na forumu nema zauzetih. Svi su slobodni....dok su na mreži.A koji su zauzeti? Čisto da imam pregled![]()
Malo... da održe neki čas.Тако и ја мислим, да су заузети не би зевзечили на љису!
Što? Nekome si nešto obećala? Reci samo da nisi bila svoja. Do promene vremena je, nije do tebe.Сад сам нахебала![]()
Покварено пиво и то...Što? Nekome si nešto obećala? Reci samo da nisi bila svoja. Do promene vremena je, nije do tebe.
Ih, kao da nas neko i čita.Покварено пиво и то...
Ма ово што сам написала да зевзече![]()
О то што кажеш, мада...деси се да после више дана неко цитира и озбиљно ме претресе а ја више и не знам шта сам и зашто написала!Ih, kao da nas neko i čita.
Ih, pa to je normalno.О то што кажеш, мада...деси се да после више дана неко цитира и озбиљно ме претресе а ја више и не знам шта сам и зашто написала!
A ko ste vi drugi?A mi drugi?
League of alones.A ko ste vi drugi?
A ne, ta liga je kao čudovište iz Loh Nesa. Svi tvrde da postoji, ali ga niko nije video.League of alones.