Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 30.051
Nemojte samo temu prebaciti na PDF "Porodica",...pliz!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre prebacivanja da menjam naslov ili ne?Nemojte samo temu prebaciti na PDF "Porodica",...pliz!
Proverila sam još jednom. Pomislila sam da nije na Astrologiji ili Verovali ili ne.Pa na pravom je mjestu tema
Bolje je onda obriši.Pre prebacivanja da menjam naslov ili ne?
Proverila sam još jednom. Pomislila sam da nije na Astrologiji ili Verovali ili ne.
Ček, nije se još zalaufala, a i izgubila sam gumicu.Bolje je onda obriši.
Pa na forumu nema zauzetih. Svi su slobodni....dok su na mreži.A koji su zauzeti? Čisto da imam pregled
Malo... da održe neki čas.Тако и ја мислим, да су заузети не би зевзечили на љису!
Što? Nekome si nešto obećala? Reci samo da nisi bila svoja. Do promene vremena je, nije do tebe.Сад сам нахебала
Покварено пиво и то...Što? Nekome si nešto obećala? Reci samo da nisi bila svoja. Do promene vremena je, nije do tebe.
Ih, kao da nas neko i čita.Покварено пиво и то...
Ма ово што сам написала да зевзече
О то што кажеш, мада...деси се да после више дана неко цитира и озбиљно ме претресе а ја више и не знам шта сам и зашто написала!Ih, kao da nas neko i čita.
Ih, pa to je normalno.О то што кажеш, мада...деси се да после више дана неко цитира и озбиљно ме претресе а ја више и не знам шта сам и зашто написала!
A ko ste vi drugi?A mi drugi?
League of alones.A ko ste vi drugi?
A ne, ta liga je kao čudovište iz Loh Nesa. Svi tvrde da postoji, ali ga niko nije video.League of alones.