Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
ndjordja91
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma...saces da vidis ko se zadnji smeje...hihibatka_mija:eh, nema veze...
kad sam preziveo ono cuveno istresanje od strane gresne i suze, tvoje cu da prezivim sa osmehom na licu!!!![]()
u je...tek sada vidim...sredila sam...-Eva-:Dobar ti ovaj smajli Suzy što čekića po glavi, samo nije u gif formatu nego u bmp. :wink:
batka_mija:opet sam se nasmejao! ha ha ha![]()
batka_mija:meni mozes da radis sta hoces, ALI NEMOJ EVU DA MI DIRAS!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
batka_mija:meni mozes da radis sta hoces, ALI NEMOJ EVU DA MI DIRAS!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Suzy:Okay..pazi...pistolj je repetiran.....ne mrdaj....sacu da smislim kako cu da te mucim....(ako hoces Evu da pustim...;-)..)
Steffan:Suzi, pusti ga molim te meni.. kada zavrsim sa njim nece moci da razlikuje svoje dupe od glave.. heheheh![]()
Suzy:Okay..pazi...pistolj je repetiran.....ne mrdaj....sacu da smislim kako cu da te mucim....(ako hoces Evu da pustim...;-)..)
Steffan:hehehe a jel mogu ja da ti radim sta god hocu?![]()
Suzy:ha, haaaaaaaaaaaaaaa
dogovoreno.....
e...jesam li ti rekla da si ga naje.... kada ti Steffy dodje....;-)
Steffy sreco, prepustam ga tebi....na milost i nemilost...radi mu sta god ti padne na pamet...;-)....-od toga mu nema gore kazne....hahahahaha.........;-)
batka_mija:ne mrdam!!! zrtvujem se!
batka_mija:zdravo Stefane.
ne mozes meni, ali sam siguran da ima jos puno ljudi, ovde, na forumu, koji preferiraju iste stvari kao i ti. raspitaj se, naci ces vec nekoga siguran sam.
lepo mi je sve rekla suza o tebi...
LPhoklica:Evo, na primer ovog što je ime napisao sa dva "f"
Steffan:Raspitao sam se i svi su mi posavetovali tebe.. dodji.. ne boj se..![]()
![]()
![]()
batka_mija:ha ha ha! ovo je bilo da puknes od smeha...bas me ludo zezate...
nemojte vise, ne mogu da izdrzim... ha ha ha
dobro suzana, necu da mu kazem, nema frke...
Sebe.Oximoron:Izbatzili sa foruma?