koga biste izabrale da ste na mom mestu?

• Začetnik teme Začetnik teme ulli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ulli m.:
:D :D :D :D :D :D ...kakvo ogorcenje.. :D ..woooooooow...pa,bre na ovom forumu sve sami "sveci" ,izgleda.? :D.. ja izgleda nacisto zalutala ,a?..pa ljudi ja nisam ni ocekivala reci pohvale od vas za "to" sto radim..niti aplauz...ja sam svesna da to nije "lepo"..kapirate?..zbog toga sam i rekla da mi je muka od svega...zato je i pitanje formulisano "koga biste izabraLE da ste na mom mestu"? a ne "sta vi mislite o tome"?.....prema tome ko ne kapira sta pitam nek preskoci..
a inace kad muskarci "to" rade(mislim na paralelan zivot) onda su oni "super frajeri" (znam takvih slucajeva puno s obzirom da zivim u inostranstvu),a kad zena to isto radi onda je ona "jadnica" ...ma ajde .. :D...
...a ,da..gle cuda stvarno su obojica lepi i obrazovani...nisu oni jadni krivi sto su nagazili na meene!!

ja preporucujem drugi, i bas je lijepo da mozes da biras! 8)

ulli m.:
....ijaooo bre "nzeno" pa ti:
1. ili imas 12. godina
2.ili si s neke planine
3. il si stvarno luda..
...strasno...No Comment..kakva bre prosidba preko foruma pa zar ne vidis da je ironicno receno..i kakva prosidba kod roditelja ..aman ..gde li ti zivis i ukom dobu majko mila?...verovatno kamenom..strasno..nego ajde vidim da se ceo forum "nateze" s tobom..
p.s. da si pazljivo citala ,ukapirala bi da sam se obojicom upoznala "uzivo"..nema ni trunke interneta u celoj prici...

Mozda sam ja stvarno, neka vrsta koja izumire ali izvini, za mene prosidba jeste to sto sam rekla, mnogo vishe nego ona situacija kada te tip "prosi"recima ajde da se tucamo malo ,nista ne brini, morash da mi verujesh ,ozenicu te.
A kako se zabavljate, opisi mi malo to "uzivo"?

Micotakis:
To sto mislis za muskarce, skroz si u pravu. Za njih je svaka devojka koja ima vise momaka ili jadnica... ili... da ne kazem sta. A cim oni to rade, oni su skroz pametni, sve je to u reu, glavne face... i to.
Jednostavno ponekad ne mogu da podnesu da je neka zena uspesna, misle da mi nismo sposobne da imamo vise veze, ili malo vise srece, zar je nama to zabranjeno? Alo ljudi ne zivimo u srednjem veku!
Ali ok, da ne menjam temu, mnogo bi mi trebalo, nego sto se tice tebe...
Ja bih ti savetovala da se ne odlucis ni za jednog! Jer sama cinjenica pokazuje da ti ne volis iskreno ni jednog ni drugog! Da je tako, verovatno bi do sad ostavila nekog.
Nego razmisli, pa se udaj sa pravu osobu! Brak nije tako mala stvar!
Srecno!
Kao sto rekoh :D :D :D

i tako resih ja konacno da ostavim momka br.2 jer nekako dodjoh do zakljucka da smo ja i br.1 ipak nekako slicniji ,imamo vise toga zajednickog,istu proslost.. pa nema veze i sto je losije situiran..i sto bih se vratila u stari grad i firmu..
pri tome je i br.2. uradio neke stavri koje mi se nisu dopale..i resih cvrsto da ga ostavim..
i tako lepo nadjemo se mi ja mu ispricam kako mi se to i to ne svidja kod njega kako mi ipak nismo jedno za drugo..kako ne bih mogla da se udam za njega ..bla bla..i covek se branio..ucutao..trazi jos jednu sansu i kad je video moju resenost ..rasplaka ti se covek u sred restorana(doduse polupraznog)..a ja..sam se tek tad izgubila..stvarno nisam ocekivala da se covek od 35 godina rasplace usred restorana!!sta sad ..nista ,rekoh mu,cucemo se daj mi vremena da razmislim o svemu...strasno!! ...setih se samo komentara jedne moje drugarice na celu pricu..kad sam joj pricala kako je bilo kad sam ostavila momka br.1 ,kaze ona :"e,ajd sad ostavi ovog drugog pa da vidimo kako ce on da se ponasa"
:D :D :D :D sad tek znam da ne znam sta cu... :roll:

Samo se setite poslednjih epizoda "Sex i grad." Stvarno je bilo teško odlučiti se, Petrovski ili Zverka. Ni ja ne bih znala. 8) Ona je krenula za "pravim" u tom trenutku... a završila na kraju sa pravim do kraja žiovta.
Potrebno je nešto da se "desi" da bi se lakše odlučili. Neki znak odozgo. I malo sreće. Malo više sreće! :wink:

ulli m.:
i tako resih ja konacno da ostavim momka br.2 jer nekako dodjoh do zakljucka da smo ja i br.1 ipak nekako slicniji ,imamo vise toga zajednickog,istu proslost.. pa nema veze i sto je losije situiran..i sto bih se vratila u stari grad i firmu..
pri tome je i br.2. uradio neke stavri koje mi se nisu dopale..i resih cvrsto da ga ostavim..
i tako lepo nadjemo se mi ja mu ispricam kako mi se to i to ne svidja kod njega kako mi ipak nismo jedno za drugo..kako ne bih mogla da se udam za njega ..bla bla..i covek se branio..ucutao..trazi jos jednu sansu i kad je video moju resenost ..rasplaka ti se covek u sred restorana(doduse polupraznog)..a ja..sam se tek tad izgubila..stvarno nisam ocekivala da se covek od 35 godina rasplace usred restorana!!sta sad ..nista ,rekoh mu,cucemo se daj mi vremena da razmislim o svemu...strasno!! ...setih se samo komentara jedne moje drugarice na celu pricu..kad sam joj pricala kako je bilo kad sam ostavila momka br.1 ,kaze ona :"e,ajd sad ostavi ovog drugog pa da vidimo kako ce on da se ponasa"
:D :D :D :D sad tek znam da ne znam sta cu... :roll:

Nemoj niposto onog koji place, moj savet!

He nikad se ne vracaj na staro.Cemu to vodi? Batali ti lepo i jednog i drugog, mani se corava posla. Pride sto iz svega mogu jedino da zakljucim da ti srce bas ne bije ni za jednim? :shock:
Kakav brak pod tim uslovima? Znas malo je nezahvalno udeliti neki savet potpunom neznancu, ali ....
ja sam mislila da si ti devojka modernih shvatanja :lol: :lol: sala mala.
Elem , i dalje mi nije jasno sto si tako sokirana sto su ti obojica ponudila brak? :shock: :lol:
Pa sta? Meni je svaki decko sa kojim sam bila u duzoj vezi isto nudio brak,bila sam i verena ali sam ipak shvatila da nije pravi.Sada sam srecno udata, za onog za koga sam ja resila da se udam iz mnogo razloga a veruj mi da je prvi ljubav- moja prema njemu i njegova prema meni. :wink: I to u svojoj 30-toj.
To da li sa nekim imas slicnosti, pa boze moj, tako je malo vazno za brak. Kad bolje razmislis i prijatelje nekako izaberes prema svojim nekim sklonostima. A ako vec razmisljas da se udas za nekog samo sto te je zaprosio bolje odmah dizi ruke.
Ajd sad da ne razglabamo ovako, ako zelis posalji privatnu poruku.
Pozdrav.

ulli:
naime ovo stanje me vec duze vreme muci..a misljenja moje okoline su toliko razlicita da vise ni sama nista neznam...naime imam dva "prosca" ( :? )..jedan je prelep,obrazovan,nesituiran,"hemija" sa njim je profunkcionisala na prvi pogled...imamo jako puno zajednickog..
drugi je takodje lep i zgodan,obrazovan,mnogo bolje situiran nego prethodni..jako pazljiv..zanimljiv..totalno drugaciji tip od prethodnog..
a ako se ja pitam svako mi je na svoj nacin privlacan...prvi, zbog emocija i fluida medju nama,drugi zato sto je toliko interesantan i pozitivan lik da sa njim stvarno nikad nije dosadno!
verovatno ce sad neko da misli da sam zivim u nekom selu cim mi se dogadjaju ovakve stvari ,ali naprotiv..a nisam ni mnogo mlada pa da kaze covek da sam nezrela (29)..zelim da cujem vase misljenje!!thanks!

...veruj mi, ne zelis da cujes moje misljenje u vezi sa tvojim problemom. a problem definitivno nije onaj koji si postavila. Ne izmisljaj imaginarne krize vec se suoci sa ispraznoscu.

petunija:
ulli:
naime ovo stanje me vec duze vreme muci..a misljenja moje okoline su toliko razlicita da vise ni sama nista neznam...naime imam dva "prosca" ( :? )..jedan je prelep,obrazovan,nesituiran,"hemija" sa njim je profunkcionisala na prvi pogled...imamo jako puno zajednickog..
drugi je takodje lep i zgodan,obrazovan,mnogo bolje situiran nego prethodni..jako pazljiv..zanimljiv..totalno drugaciji tip od prethodnog..
a ako se ja pitam svako mi je na svoj nacin privlacan...prvi, zbog emocija i fluida medju nama,drugi zato sto je toliko interesantan i pozitivan lik da sa njim stvarno nikad nije dosadno!
verovatno ce sad neko da misli da sam zivim u nekom selu cim mi se dogadjaju ovakve stvari ,ali naprotiv..a nisam ni mnogo mlada pa da kaze covek da sam nezrela (29)..zelim da cujem vase misljenje!!thanks!

...veruj mi, ne zelis da cujes moje misljenje u vezi sa tvojim problemom. a problem definitivno nije onaj koji si postavila. Ne izmisljaj imaginarne krize vec se suoci sa ispraznoscu.
pa ,naravno da ne zelim da cujem tvoje misljenje...ocigledno nisi procitala onaj deo gde sam napisala DA SVI KOJI MISLE DA JE TEMA GLUPA- NJIHOVO MISLJENJE ME I NE ZANIMA...citaj bibliju i uzivaj ! volela bih da mi je u zivotu dosadno eto,bas tako kao tebi..

nzena:
ulli m.:
....ijaooo bre "nzeno" pa ti:
1. ili imas 12. godina
2.ili si s neke planine
3. il si stvarno luda..
...strasno...No Comment..kakva bre prosidba preko foruma pa zar ne vidis da je ironicno receno..i kakva prosidba kod roditelja ..aman ..gde li ti zivis i ukom dobu majko mila?...verovatno kamenom..strasno..nego ajde vidim da se ceo forum "nateze" s tobom..
p.s. da si pazljivo citala ,ukapirala bi da sam se obojicom upoznala "uzivo"..nema ni trunke interneta u celoj prici...

Mozda sam ja stvarno, neka vrsta koja izumire ali izvini, za mene prosidba jeste to sto sam rekla, mnogo vishe nego ona situacija kada te tip "prosi"recima ajde da se tucamo malo ,nista ne brini, morash da mi verujesh ,ozenicu te.
A kako se zabavljate, opisi mi malo to "uzivo"?
pa meni je zaista zao ako tebe neko tako prosi "ajde da se tucamo malo-pa cu veruj mi da te ozenim" ..onda te razumem sto si tako puna negativne energije..to mora da je stvarno tesko...uppppppppsssssss..a ,da zaboravih ..pa tebe niko nikada i nije zaprosio........uuuuuu to mora da je jos teze...ja bih stvarno volela da mi ti samo kazes mesto u kom zivis pa ce sve da mi se razjasni (valjda?!) ,posto imas rezone ko moja baba(mada nisam sigurna da je i ona bas tako zaostala...zena u godinama..sta ces...)

Nemoj vise da se zamaras.Da su oboje iole vredni vec bi se odlucila!
Bas smo mi zene slicne,nije mi jasno zbog cega nas pokazivanje(muske)slabosti toliko odbija?!Secam se neke komsinice koja je rekla:"mi zene od srece bezimo,a nesrecu s' obe ruke hvatamo".Ako mislis da onaj sto place nije "onaj pravi"; onaj sto otvara slobodnu sezonu lova takodje nije"taj"!Osim ako nisi tih shvatanja "slobodan brak" i tako to...Meni licno bi smetalo da znam da mi muz ima ljubavnicu,a kao sve je uredu.Ono vraticu mu istom merom,dovodi do zakljucka da se sve svodi na "ja tebi-ti meni"pa smo kvit.Da li je to ono sto zelis?
Gde je u svemu tome ona "otrcana" ljubav?!Iliti "hemija"?[/u][/i]

ulli:

Ali se ipak samo jedan voli - nemoj da nas lazes...

Back