Minesota
Početnik
- Poruka
- 17
Prekratko sam tu, ali prednost devojkama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

upravo zato...ima vremena da uvidish ko je stoka.dekson:nov sam za sad mi se svi sviđaju, valjda zato što nikog na poznajem :wink:
znači ona je ok ;-)milicaanchy:EEeeehhh zaboravila sam SOkolicu_M![]()
, hator, Billie, slavishans, Niena, Sokolica , diretore, Cruella, Struja, goldfish, Tuzni patak, ., milicaanchy, bundeva
, Nata,..hm..setitju se sigurno jos nekoga ko mi je drag i simpa..
luda si ko struja , ovaj ce da zapali momentalnomilicaanchy:upravo zato...ima vremena da uvidish ko je stoka.

Ijao.Nisi me zaboravilamilicaanchy:paaa lista je duuuuugaaaa jihih
znachi ostade Zhak,Slavisha,marina koje trenutno nema,Nicky koga trenutno nema,NATALIJA koje trenutno nema,od novijih Orgazma i Lilyl,onda W.A.S.P,Saki,Pajper,Vision,Diretore,Cyber Barbie,Steffan(mada nema shanse),onda helena33,pa sad za sigurno su mi Zhak,Saki,Pajper i SLavisha koji mi duguje mesinu s roshtilja.
Lucky girl:evo ovakoc ako nisam do sad rekla
Anja(komsiniceee idem u italiju kad se vratim obaveznooooooo da se vidimo),Malu nish,Immpha,Alexa777,Xavija,Nevernu,Sofffy,Natasu,Gucci,shushu,joj zikicu (on je moj muz) hehehe,slavishu,nienu,madonna girl,milicuanchy,sunshine,WILD CHILD kako nju zaboravih,keepera...i ima jos,ali ne padaju mi na pamet,hehehe
eeeeee daaaaaaaa I Bliznakinju ,last but not least![]()
milicaanchy:paaa lista je duuuuugaaaa jihih
znachi ostade Zhak,Slavisha,marina koje trenutno nema,Nicky koga trenutno nema,NATALIJA koje trenutno nema,od novijih Orgazma i Lilyl,onda W.A.S.P,Saki,Pajper,Vision,Diretore,Cyber Barbie,Steffan(mada nema shanse),onda helena33,pa sad za sigurno su mi Zhak,Saki,Pajper i SLavisha koji mi duguje mesinu s roshtilja.
)))))

ma super si ti,sto da te ne upoznamo hehehsunshine:Ene ima i mene...
Volela bih da upoznam par ljudi, ali oni verovatno i ne znaju za mene..