KOGA BI VOLELI DA UPOZNATE SA FORUMA

ma ne ovo je najgadnija tema...chak je gadnija i od shta bi uradili osobi iznad+mishljenje o osobi iznad...hee da upoznash mene...ma zlo dobra donijet netje...mozhemo da se upoznamo al ne znam iskreno o chemu bi prichali...verovatno bi se svelo na moje savetovanje shta da ti kao tinejdzer radish u zhivotu (: ...od upoznavanja mene imala bi vajde kolko i od rasprave na temu postanka sveta s vajtinikijem (: ...jel bolje?...od sinotj?...nikako nije bolje...chak je i loshije sinotj sam bio i veselog duha...danas - tu su posledice

AntunTun:
ma ne ovo je najgadnija tema...chak je gadnija i od shta bi uradili osobi iznad+mishljenje o osobi iznad...hee da upoznash mene...ma zlo dobra donijet netje...mozhemo da se upoznamo al ne znam iskreno o chemu bi prichali...verovatno bi se svelo na moje savetovanje shta da ti kao tinejdzer radish u zhivotu (: ...od upoznavanja mene imala bi vajde kolko i od rasprave na temu postanka sveta s vajtinikijem (: ...jel bolje?...od sinotj?...nikako nije bolje...chak je i loshije sinotj sam bio i veselog duha...danas - tu su posledice
Mah.. "..sve što želite a niste rekli" je najgora tema ikada. Niko je ne mrzi više od mene... mislim, s kim se uopšte grudvaju ti ljudi?
jaoj... opet sam pisala na njoj. ijak.

.. (:
zamisli mi se nađemo, a ti meni deliš savete... (: mah, sigurna sam da bih mnogo naučila od tebe... bilo bi zanimljivo slušajući šta si ti to radio kada si bio moje godište... u stvari zanima me kako se postaje ti. (:

eh, kako napreduje OPA?
i videla sam ti sobicu... obožavam nered koji si napravio, zaista. Uredne sobe su nekako... dosadne. Pogledaš ih cele za sekund, a ovu tvoju sam zagledala i zagledala (:

*:

Back