Ja sam ti rekao... javi se i gotova stvarmala_nish:ja stvarno planiram da za par dana kad odem u bg upoznam sizz, nickyja, popa, petu,lupija, dinu naravno i jos neke...tj ako peta dodje iz novog sada....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ti rekao... javi se i gotova stvarmala_nish:ja stvarno planiram da za par dana kad odem u bg upoznam sizz, nickyja, popa, petu,lupija, dinu naravno i jos neke...tj ako peta dodje iz novog sada....

SINDI:hehehheh..ko je tebe naljutio?![]()
pusti, nije vredno...to je samo forum..:wink:

mala_nish:ja stvarno planiram da za par dana kad odem u bg upoznam sizz, nickyja, popa, petu,lupija, dinu naravno i jos neke...tj ako peta dodje iz novog sada....
Izvinjavam se sto se ubacujem, ali koliko znam, Margott je preminula negdje prosle godinePeta W.:Pa ima nas koji bi..
LM Kako je moguce da ja ne razumem post u vezi Margott..? Shta se desilo? :?
Ako je neshto strashno nemoj da mi prichash...![]()

Istina je...LUDICA:Izvinjavam se sto se ubacujem, ali koliko znam, Margott je preminula negdje prosle godine
Tako sam procitala, a ispravite me ako grijesim...
Pa postojala je tema o tome... zaboravio sam ko je otvorio, ali mislim da je bila na zenskom kutku ili filozofiji? Sve u svemu, devojka nije vise medju zivima, nazalost...sibirska::shock: Vi to ozbiljno? Kako znate?:???:
To je duga i stara prica... sad nije toliko bitno...sibirska:Kako se zove ta tema? Ne mogu da je nađem...

)) , sala mala
) !!!ja sam za, samo reci kad i gdemala_nish:ja stvarno planiram da za par dana kad odem u bg upoznam sizz, nickyja, popa, petu,lupija, dinu naravno i jos neke...tj ako peta dodje iz novog sada....

Obavesticu te ja kad bude bilo vreme zence moje dragoDina81:ja sam za, samo reci kad i gde![]()
)))