McMillan
Poznat
- Poruka
- 9.581
OK, Peta, ajde da radim umesto da želim
Pošalji mi fon na pp, i nazvaću te oko detalja... ono, vreme, mesto, kafa, taj rad
Pošalji mi fon na pp, i nazvaću te oko detalja... ono, vreme, mesto, kafa, taj rad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

velichinu brusa...ne,ne,ne nosim brus.
..onda velichinu majice,farki...ma,dostavi mi pitanja na pp....ce bude sredjeno.. 
)) !!!!
Mislim da ćeš Margo malo teže moći da upoznaš...sibirska:Jagodicu, Margott, hanibal77, feleričnu, Lilu i zavodljivu76. Svaka je autentična, svoja i ima šta da kaže. Nažalost, ovdašnji muškarci su baš dosadni i ponavljaju se.

Peta W.:Uuuuuuuuu..a Peta je takva velichina da mozhe da te banuje...otkricu ti tajnu - ne mozhe to da uradi,sve i da hoce!...mada,mozhe da urgira,potegne (i)legalne veze i tako to ...![]()
)) !!!!jacques:Ovaj White mi se ponovo muva tu po NS....ccccc.....![]()
ovo se potkralo od pre 2 godinesibirska:Jagodicu, Margott, hanibal77, feleričnu, Lilu i zavodljivu76. Svaka je autentična, svoja i ima šta da kaže. Nažalost, ovdašnji muškarci su baš dosadni i ponavljaju se.

a jel imas ti bracnih problema kad toliko visis na forumu...mislim...prevazici jagodicu sa brojem postova je nemoguce ali ti joj se kriticki priblizavaswhitenicky:Moja najduza veza pre braka je bila iz NS !
Kako to misliš? Pogledaj datum kad je pisala. Začudilo me je da ne zna. I, sumnjam da ima išta smiješno kad nekog više nema... i zna se gdje je...Vragolasta Amfibija:ovo se potkralo od pre 2 godine![]()
too late, dear, već smo neki odradili... save picture ass!Vragolasta Amfibija:ovo sam ja ali hajde sad obrisi tu sliku...mnogo se dobro vidim..ajde pliz??

intra:Sad smo te vidjeli![]()
Vragolasta Amfibija:ehehehhe...pa pa postoji ta slika na mojoj temi na Ona trazi njega :-D ne krijem kako ozgledam...e da ssad na aktuelnim stranama Slike forumasha postoje jos dve moje slike
ali mislim da ovde nije bilo mesto mojoj slici...
sto se tice ove druge stvari imam samo dve reci za tebe.R u kruzicu...gledaj svoja posla...
vajtniki :-D zasto mislis da ja mislim to?? naprotiv :-D
i koliki su..ja sam mislila da si ti mladjiVragolasta Amfibija:a hladna sam ja prema svima....nije to nista licno...osim prema zenama...prema njima sam ljubazna.mada i to retko...vise sam cinicna i rad za prepiranje ili podhebavanje.ovo drugo malo vise...volim kad mi tako dodje kao kec na deset ( to je iz ajnca)
e pa lepo sto ti je brak srecan
kako ti se zove zena ?
jel imate decu ?i koliki su..ja sam mislila da si ti mladji