KOGA BI VOLELI DA UPOZNATE SA FORUMA

ehehehhe...pa pa postoji ta slika na mojoj temi na Ona trazi njega :-D ne krijem kako ozgledam...e da ssad na aktuelnim stranama Slike forumasha postoje jos dve moje slike :)

ali mislim da ovde nije bilo mesto mojoj slici...

sto se tice ove druge stvari imam samo dve reci za tebe.R u kruzicu...gledaj svoja posla...

vajtniki :-D zasto mislis da ja mislim to?? naprotiv :-D

Vragolasta Amfibija:
ehehehhe...pa pa postoji ta slika na mojoj temi na Ona trazi njega :-D ne krijem kako ozgledam...e da ssad na aktuelnim stranama Slike forumasha postoje jos dve moje slike :)

ali mislim da ovde nije bilo mesto mojoj slici...

sto se tice ove druge stvari imam samo dve reci za tebe.R u kruzicu...gledaj svoja posla...

vajtniki :-D zasto mislis da ja mislim to?? naprotiv :-D

Nije bitno ... postala si dosta hladna prema meni ,ali zato je zabava na 1 mestu !!! Sve najbolje ti zelim ;-)

a hladna sam ja prema svima....nije to nista licno...osim prema zenama...prema njima sam ljubazna.mada i to retko...vise sam cinicna i rad za prepiranje ili podhebavanje.ovo drugo malo vise...volim kad mi tako dodje kao kec na deset ( to je iz ajnca)
e pa lepo sto ti je brak srecan
kako ti se zove zena ?
jel imate decu ? :) i koliki su..ja sam mislila da si ti mladji

Vragolasta Amfibija:
a hladna sam ja prema svima....nije to nista licno...osim prema zenama...prema njima sam ljubazna.mada i to retko...vise sam cinicna i rad za prepiranje ili podhebavanje.ovo drugo malo vise...volim kad mi tako dodje kao kec na deset ( to je iz ajnca)
e pa lepo sto ti je brak srecan
kako ti se zove zena ?
jel imate decu ? :) i koliki su..ja sam mislila da si ti mladji

Mislim da je ovo VA za pp ...

Back