Gryphon
Domaćin
- Poruka
- 3.800
PP? sta je to...ma jok samo nastavite...daj i svoju adresu pa da dodje nas par stotina na kafu.
Tema je za upoznavanje, nemojte tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gryphon:PP? sta je to...ma jok samo nastavite...daj i svoju adresu pa da dodje nas par stotina na kafu.

ih pa nema to veze s polom nego sa fizickim izgledom...potrudi se da operes zube i to...Gryphon:@VA
Tako i ja kazem da sam zensko, razbijao bih se od sexa kad kod stignem i sa kim stignem.
I na glas bih vikao, yebi me ...yebi me...
@White
Znam, culi smo se....pozdrav.
Znas ti sta sam ja mislio.....Vragolasta Amfibija:ih pa nema to veze s polom nego sa fizickim izgledom...potrudi se da operes zube i to...
Ja sam samo oprezna. Pa nije svako vojno lice ko ti, moze neko biti mala devojcica, kao jawhitenicky:Sve bi vi forumasi voleli da znate , a krijete se kao misevi ... ja barem ne krijem ko sam , sta sam , koje sam godiste , sliku svi mogu da vide , mail svi mogu da mi posalju .... svi ste vi obicne kukavice i nista drugo , krijete se u senci !!!
whitenicky:Sve bi vi forumasi voleli da znate , a krijete se kao misevi ... ja barem ne krijem ko sam , sta sam , koje sam godiste , sliku svi mogu da vide , mail svi mogu da mi posalju .... svi ste vi obicne kukavice i nista drugo , krijete se u senci !!!
McMillan:SumiTaru
Pa ima nas koji bi..®:ja ovu va(j)nnu autorku da joj dam malo za ovo „bi voleli”

mala_nish:ja stvarno planiram da za par dana kad odem u bg upoznam sizz, nickyja, popa, petu,lupija, dinu naravno i jos neke...tj ako peta dodje iz novog sada....