KOGA BI VOLELI DA UPOZNATE SA FORUMA

ma, neshto se razmishljam shta ima koga da zelim da upoznam kad ionako ne mrdam iz budve i shto se muvam po ovom forumu uopshte kad vishe ne mogu ni da pishem shta mi padne na pamet...(a zato sam bila sve vreme tu, jel) pa onda kad chovek pogleda, ne mozesh da pishesh shta hocesh a svakako necesh upoznati nekog, mislim, shta radim ja ovde?

ae da i ja guknem ovde…
upoznao sam već..joj, mrzi me da nabrajam..al' ae...Milicu, Evu, Orgy, Ines, Natu, Aleksa, Zaka, Danu, Ven, Profimareta, Alija...i drago mi je što sam ih sve upoznao..;) :)

a voleo bih još: Rolnicu, Irenak, Suzy, Corta, Kučku, Divlju, Mačkicu, storm, Sanjitzu, RyD, Madonnicu…celu ekipu iz kafane kod Džoa, ninu, Queen, minnona, malenu i ostale, i sve sa podforuma Novi Sad…ma znam da sam nekog zaboravio…dodaću kasnije…:)

prvo i osnovno je da upoznas sam sebe...evo ovako...
de si zile prsotino jedna...izvini jel se mi znamo...nemo se sad pravis lud...ko lud ja luuuud sa ces ti da vidis :lol: :D...bicuj me stojane...yo mada faka niga...:mrgreen:
naravoucenije...bolje je upoznati druge nego sam sebe...jer cesto ono sto vidis moze te prepadne :lol:

Back