LABRADOR bog
ne stvarno,od ovih rasa mi je nemacki ovcar definitivno najbolji.ja vodim svog labradora kod steneta NO da se igraju.mnogo je mirniji NO i nekako kulira,dok ovaj moj samo trci i skace 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LABRADOR bogne stvarno,od ovih rasa mi je nemacki ovcar definitivno najbolji.ja vodim svog labradora kod steneta NO da se igraju.mnogo je mirniji NO i nekako kulira,dok ovaj moj samo trci i skace
![]()
Hvala.Ako ti nisam dosadan kazi mi i.........
Kakav je iz tvog iskustva rot,sto se tice dresure i poslusnosti?I da li je agresivan prema deci i sitnim zivotinjama?
Dobar je Labrador!Najvise mi se svidjaju cisto beli,ali su retki. . .LABRADOR bogne stvarno,od ovih rasa mi je nemacki ovcar definitivno najbolji.ja vodim svog labradora kod steneta NO da se igraju.mnogo je mirniji NO i nekako kulira,dok ovaj moj samo trci i skace
![]()
Dobar je Labrador!Najvise mi se svidjaju cisto beli,ali su retki. . .
Mislim da je Labrador na 4. mestu po iq kod pasa,odmah posle vucijaka....
Kakav je kao cuvar?
Dobar je Labrador!Najvise mi se svidjaju cisto beli,ali su retki. . .
Mislim da je Labrador na 4. mestu po iq kod pasa,odmah posle vucijaka....
Kakav je kao cuvar?
Hahaha,ja sam to mislio i za zlatne retrivere,ali ova 2 u mom komsiluku laju kad se god neko priblizi kapiji,ima i jos 2 steneta,negde su oko 5 meseci,bogami znaju i oni da lanu po koji put...to kad su u dvoristu....a jutros kad sam se vracao s' posla pobegla komsiji kerusa...i samo bi da se igra i mazi,meni se spava...a ona nikako da se smiri da je vratim kuci....Nikakav!Možeš i njega sa sve kućicom da ukradeš, eventualno će da ti probije bubne opne cvileći i da te oliže do smrti! Barem ogromna većina labradora.
Da,da,da zeznuo sam se...koli-pudla-vucijak-golden-doberman...Nije, 4. je golden.
Labrador sedmi
A sto se tice cuvanja mimi's mom ti je fino bjasnila![]()
i izmazice se sa lopovom,pomoci mu i krenuti za njimali su jos uvek extra psi..
Hahaha,ja sam to mislio i za zlatne retrivere,ali ova 2 u mom komsiluku laju kad se god neko priblizi kapiji,ima i jos 2 steneta,negde su oko 5 meseci,bogami znaju i oni da lanu po koji put...to kad su u dvoristu....a jutros kad sam se vracao s' posla pobegla komsiji kerusa...i samo bi da se igra i mazi,meni se spava...a ona nikako da se smiri da je vratim kuci....
Da,da,da zeznuo sam se...koli-pudla-vucijak-golden-doberman...
![]()
jesu
ali nisu čuvari
u nekim odgajivačnicama postoje i drugi psi koji date retrivere čuvaju
E ljudi samo da vam javim,sinoc je doslo na svet 10 malih dalmatinaca!
Ja nisam ni pomisljao da ce ih biti toliko,jer je je ovo prvo leglo,a i ona je prvo-stenka a ima samo 2 brata. . .Kad su poceli da izlecu,mislio sam da ce da doci do 101...![]()
![]()
![]()
(...)
Da,da,da zeznuo sam se...koli-pudla-vucijak-golden-doberman...
(...)
OK, pročitao sam. Hvala na linku. Šmrc. Sedmi smo...
(hehehe, ima da kažem komšiji da mu je čau čau 76. od 79.)