Kofer, ranac ili torba?

Ako ne putujes mnogo po meni odradice i kinez...Tipa jednom godisnje more busom ili kolima...Nije frka ni ako se raspadne.
Ako putujes dosta ili planiras da putujes onda se svakako isplati kupiti jedan ali vredan kofer...Pogotovo ako putujes avionom.
Ima dosta kvalitetnih kofera. Sestra mi se recimo kune u Eastpak koji imaju garanciju od 30 godina.

Potražila sam na netu Eastpak ali kod nas sam naletela samo na par (army & black) ali dizajn me nije nešto oduševio :aha:

Da li znaš gde je kupila? Imala li još nekih dizajna, da li su svi meki i u kojoj radnji mogu da se pogledaju?

Poslednja izmena:
Nedavno me je kineski kofer toliko izludio,a isla sam na krace putovanje,da sam ga odmah pri povratku sa puta,bez imalo grize savjesti zafrljacila u kontejner.
Bolje kupi malo skuplji,a kvalitetniji.
Kineski su sami po sebi teski i kad su prazni,rajfeslusi im odmah popucaju,izvrcu se jer im nije dobro teziste i nadasve tockici zapinju.
Dakle,smece tesko.

Osprey ima dobre "nit je kofer, nit je ranac, nit je torba". Može da služi i kao kofer da ga vučeš po aerodromu bez problema a možeš da ga baciš i na ledja ako zatreba, kao ranac. Nije ergonomičan kao pravi backpackerski ranac ali može da posluži i u te svrhe, kažem, ako baš zatreba. Ja sam imao jedan kad sam bio putnik i ove torbe su ozbiljna stvar, nikakva zajebancija kao mnoge slične koje se prodaju svugde. Moj Osprey je video avione, kamione, autobuse Srbije ali i Nepala sa betonskim podom, bacan je na Indisjke vozove, padao je u kamenjar, spavao sam na njemu, vuko ga po trotoarima jugoistočne Azija što je možda i najveće iskušenje koje jedan kofer ili torba mogu da dožive, i trebalo mi je jedno 7-8 godine da ga potpuno uništim. Apsolutno vredi pare koje košta.

Poslednja izmena:

Back