Kod Ogulina kokarde i majice kojima se veliča Republika Srpska: Trojac priveden i ekspresno kažnjen!

ok. posteno i jasno.

DAKLE DINKO VRAGOLANE ....
ko te to stiti pa ti tako olako lajes po srbiji ? u hrvatskoj bi neki srbin da deluje poput tebe odavno prosao kao bos po trnju... ne bi se sa robije izvadio u najbolju ruku jel ...

Brajan i Dinko treba da odredjuju zakone u Srbiju! 🙏

Bravo Hrvatska! Tako i treba u Crnu Goru 🇲🇪 🇪🇺🦅🇭🇷
reci mi da trolujes? a i ajmo istorijski, onda treba i hrvatske simbole u Dalmaciji zabraniti jer Dalmatinci do 20tog veka nisu culi za Hrvate, ko ni Crnogorci za bilo sta odim da su Srbi. Al eto toliko o liberalnosti i slobodi, u HR se hapsi, u Srb ko sta hoce.

reci mi da trolujes? a i ajmo istorijski, onda treba i hrvatske simbole u Dalmaciji zabraniti jer Dalmatinci do 20tog veka nisu culi za Hrvate, ko ni Crnogorci za bilo sta odim da su Srbi. Al eto toliko o liberalnosti i slobodi, u HR se hapsi, u Srb ko sta hoce.

Mi Crnogorci nijesmo culi za srbe sve do 1830 godine sima sarajlije

Mi Crnogorci nijesmo culi za srbe sve do 1830 godine sima sarajlije
ti Njegosa citao nisi, i kako niste gde je rodjen Carnojevic? gde je rodjen Stefan Nemanja? Crnogorci su regionalna, ne ethnicka odrednica. I Crnogorci su u staroj CG, ne u Boki, Primorju, staroj Hercegovini ili Brdima.
europe_814.jpg

a i da ne pricamo 2/3 CG ima poreklo sa Kosova i Hercegovine

ti Njegosa citao nisi, i kako niste gde je rodjen Carnojevic? gde je rodjen Stefan Nemanja? Crnogorci su regionalna, ne ethnicka odrednica. I Crnogorci su u staroj CG, ne u Boki, Primorju, staroj Hercegovini ili Brdima.
Pogledajte prilog 1670923
a i da ne pricamo 2/3 CG ima poreklo sa Kosova i Hercegovine

Cus jado, Crnogorac vazda etnicka kategorija odvajkada junaci, uvijek protiv srpske hegemonije 🇲🇪🦅

Kod Ogulina kokarde i majice kojima se veliča Republika Srpska: Trojac priveden i ekspresno kažnjen!​

Odmah su odvedeni na sud gdje su novčano kažneni, prvi s 1600 eura, dvojica s po 1100 eura

Zbog isticanja nedozvoljenih i uvredljivih simbola policija je privela trojicu muškaraca na nadležni sud koji im je odredio novčane kazne, jednom od 1600 eura, a dvojici muškaraca po 1100 eura. Incident se dogodio na području Ogulina u vrijeme obilježavanja Božića po julijanskom kalendaru. Neslužbeno doznajemo da je prvi muškarac kažnjen zbog nošenja kokarde, a dvojica zbog majice na kojoj su veličali Republiku Srpsku, jedna ju je nosio, a drugi ga je uslikao i to objavio na Facebooku.

Pogledajte prilog 1670505

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crn...-trojac-priveden-i-ekspresno-kaznjen-15541602

Bravo Hrvatska! Tako i treba u Crnu Goru 🇲🇪 🇪🇺🦅🇭🇷
Snapinsta.app_473171231_1116090853254781_6319807387237898203_n_1080 (1).jpg

Cus jado, Crnogorac vazda etnicka kategorija odvajkada junaci, uvijek protiv srpske hegemonije 🇲🇪🦅
nisi odgovorio gde je rodjen Stefan Nemanja? ili Arsenije Crnojevic, stara loza crnogorska patrijarh srpski sto je vodio veliku seobu Srba, znas?
Pa citavo Cetinje je iz Hercegovine, pravi Crnogorci,nema sta

nisi odgovorio gde je rodjen Stefan Nemanja? ili Arsenije Crnojevic, stara loza crnogorska patrijarh srpski sto je vodio veliku seobu Srba, znas?
Pa citavo Cetinje je iz Hercegovine, pravi Crnogorci,nema sta

Nemanja je bio raski izbjeglica cus, a crnojevic je najvise iselio srba sa kosova, radio za albance 😂

okupator iz danasnje Ribnice kod Podgorice 😋 Pa vise je on Zecanin nego ti

Izbjeglica, nije on iz crnogorskijeh plemena ka mi Crnogorci.

"Crna Gora ne haje ni za Nemanje, ni za Murate, pa ni za Bonaparte; svi oni biše pa i preminuše, i mač svoj o Crnogorce đekoji opitaše, pa nestaše, a Crna Gora ostade do vijeka i strašnoga Suda u svojoj volji i slobodi"

- Njegos 🇲🇪 🦅 ⛰️

Nemanja je okupator Crne Gore ka Murat!

Izbjeglica, nije on iz crnogorskijeh plemena ka mi Crnogorci.

"Crna Gora ne haje ni za Nemanje, ni za Murate, pa ni za Bonaparte; svi oni biše pa i preminuše, i mač svoj o Crnogorce đekoji opitaše, pa nestaše, a Crna Gora ostade do vijeka i strašnoga Suda u svojoj volji i slobodi"

- Njegos 🇲🇪 🦅 ⛰️

Nemanja je okupator Crne Gore ka Murat!
😋 da, al znamo obojics da nije tako, jer CG tad nije ni postojala, jeste Zets al i on je bio kz Zete, ko da ja okupiram svoje dvorište. Proizvoljno tumacis

Back